1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice vstoupily do jara vítězně


Branky


10

Hořice si hned v prvním jarním kole připsaly vítězství, když dokázaly zvítězit v Dobrušce. Na jejich výhře mají velký podíl bratři Drozdové

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla dvě krásné branky

Do zápasu vstoupili lépe hosté, když už v 6. minutě přiklepl Havelka centr z levé strany Davidu Drozdovi a ten parádní střelou otevřel skóre zápasu. Domácí dokázali zareagovat vzápětí, když si Feichtinger ve spolupráci se Štětinou pohráli s hostujícími obránci a první jmenovaný výstavní střelou do pravé šibenice srovnal na poločasových 1:1.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Rozhodnutí přišlo až v samotném závěru po krásné akci dvojčat Drozdových, David zatáhl míč k rohovému kopu, odkud poslal přesný centr na zadní tyč, kde se zjevil jeho bratr Pavel a pohotovu placírkou vystřelil Hořicím důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Utkání se některým našim hráčům úplně nepovedlo a tak dobře vypadající hosté si odvážejí tři body. Velká škoda, že jsme obdrželi rozhodující branku v samotném závěru.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Úvod jara vyšel výborně a tak záchranářský sen trvá. V utkání jsme si vypracovali spoustu šancí, bohužel jsme je neproměňovali. V závěru zaúřadovala dvojčata a tak vezeme zcela zasloužené tři body. Velká pochvala a teď dobrý výkon zopakovat i doma.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Moník [-] , A. Smola [-] (87. J. Komůrka [-] ) , V. Bílek [-] , V. Karal [-] , P. Krahulec [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] (67. O. Bílek [-] ) , A. Hašek [-] (53. L. Světlík [-] ) , J. Vávrů [-] (87. L. Prostředník [-] ) , D. Doucek [-]

TJ Jiskra Hořice
J. Mašek [-] - M. Havelka [-] (66. P. Palm [-] ) , P. Kuneš [-] (83. D. Procházka [-] ) , P. Drozd [-] , M. Bango [-] , P. Hátle [-] , A. Kedroń [-] (46. D. Lacina [-] ) , D. Drozd [-] , Š. Podsadlo [-] (66. J. Sehnoutek [-] ) , J. Rozsévač [-] , Z. Nečesaný [-]

ŽK: 90. D. Lacina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Pokud Drozďáci nebudou mít futsal, tak jsou pro mě Hořice favoritem. I bez nich si ale myslím, že to zvládnou a vykročí vstříc k záchraně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích