2:1
(0:0)
49. T. Kosek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slunečná neděle dopadla lépe pro Olešnici, výhru vystřelil střídající Štarha


Branky


10

V neděli se v Olešnici potkaly dva týmy z horní poloviny tabulky. Konkrétně se střetl pátý tým tabulky s druhým mužstvem soutěže. Ovšem na kvalitě hry to poznat vůbec nebylo. Hrál se fotbal podprůměrné úrovně, kdy domácí v závěru ukázali přece jen větší touhu po vítězství a nakonec překlopili skóre zápasu na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve svižném tempu. Už ve 2. minutě se do centru dostal Kosek a jeho míč skončil na břevně. Po této akci se do šance dostali i domácí, kteří z levé strany vyslali střelu, ta se ale do sítě nevešla. Po šíleném začátku se tempo hry ustálilo, šance byly vidět na obou stranách, ale žádná neměnila skóre. Ve 30. minutě dokázalo zahrozit domácí mužstvo. Do vápna přišel centr z pravé strany, ale útočník se situace zalekl a nedokázal pohotově zakončit. Poté si Olešnice dokázala vytvořit dvě šance, ale obě skončily na vnější straně sítě.

 

Skóre se měnilo hned po začátku druhé půle. Ve 48. minutě hosté dlouhým nákopem vyslali Koska, který se dokázal odpoutat od obránce, obejít brankáře a z úhlu poslat svůj tým do vedení. Tento brzký gól Olešnici nezalekl. Nadále měla míč na svých kopačkách, ale žádné šance si vytvořit nedokázala. V 70. minutě byla po faulu na již zmiňovaného Koska nařízena standardní situace, která ale neměla gólové parametry a brankář ji bez problému zachytil. V 81. minutě se Olešnice dočkala vyrovnání, když Petrželka z pravé strany dokázal obejít brankáře a do prázdné brány skóroval. Vyrovnávací brankou se Olešnice dostala do tempa. V 88. minutě se k míči dostal střídající Filip Štarha a razantní střelou pod břevno vystřelil vítězství svého mužstva.

Po výhře se Olešnice nachází na páté pozici společně s Lipovcem a odskakuje Doubravici na rozdíl šesti bodů.

REPORT: Obec Šošůvka



Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - J. Šafařík [-] , L. Kleveta [-] , J. Havlíček [-] - M. Daniel [-] , D. Kintr [-] , D. Štarha [-] - J. Kleveta [-] (75. J. Špaček [-] ) , J. Hlaváček [-] (66. F. Štarha [-] ) , J. Petrželka [-] - T. Marek [-]

Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - L. Bezděk [-] , M. Hloch [-] , J. Jamrich [-] , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (66. L. Němec [-] ) , V. Šíbl [-] , Š. Hanák [-] , M. Srostlík [-] , M. Kadlec [-] , M. Šebela [-] (74. K. Gryc [-] )

ŽK: 70. J. Havlíček , 90. T. Marek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - HLAVIČKA Lukáš, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza