1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:30

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda rozhodl o výhře až v 96. minutě


Branky


9

Favorit krajského přeboru zajížděl první zápas do Pohořelic a dost se zapotil, poločasový výsledek však hosté otočili a připisují první jarní tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kuřimáky přivítala v Pohořelicích parádní pažitka ale také houževnatě bojující soupeř. Domácí se dostali do vedení hned z první větší příležitosti. Hlavou se prosadil Petrásek, 1:0. Velkou část první půle měli míč na kopačkách naši fotbalisté, gól však do pauzy nepřišel.

Do druhé půle trenér Habanec přichystal hned dvě změny v sestavě a na herním projevu to bylo pozitivně znát. Obraz hry se ještě více naklonil na stranu lídra KP, ikdyž z rychlých protiútoku hrozili také domácí fotbalisté. Zlom zápasu přišel s příchodem Denise Koreňě, který ve vápně vyšplhal nejvýše a centr Adama Rolinka uklidil do protipohybu brankáře, 1:1. O chvíli později už mohli jít Kuřimáci do vedení, gólu Svobody však předcházel offside. Zápas tak vyvrcholil až hluboko v nastaveném čase (dlouhé ošetřování tržné rány v obličeji). Po individuální akci dribléra Abulaie Dabó se prosadil Petr Svoboda, 1:2. Kuřimáci tak zvládli náročný vstup do jarní části a i nadále zůstávají na čele KP!

Report: FC Kuřim


Report týmu Pohořelic: Fotbalpoho

Hlasování sestava kola: SESTAVA KOLA


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Na Kuřim jsme se připravovali celý týden. Kluci plnili to, co jsme si řekli. Hosty jsme nechtěli nechat hrát. První poločas jsme měli pod kontrolou . Dokonce se nám podařilo vstřelit branku po velmi dobře rozehrané standartní situaci. Po změně stran se dal očekávat zvýšený tlak hostů. Odolávali jsme až do 74. minuty. To už nebyl na hřišti zraněný Michal Ševčík, který hru dobře organizoval. Bohužel střídající hráči nechytili úplně tempo hry a i tím jsme byli stále pod větším tlakem. I v této situaci jsme se dostali do obrovské šance, kterou jsme však trestuhodně odmítli. Vůbec jsme nezakončili. A v nastavení jsme inkasovali po centru , míč uklidil do sítě nejnebezpečnější hráč hostů. Vzhledem k průběhu zápasu jsme si bod zasloužili a sahali jsme po něm. Musím však uznat kvalitu a vůli hostů po vítězství. Kuřim si odváží, to co potřebovali a gratuluji jim.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Zápas typický pro první jarní kola. První poločas byl mírně nervózní a plný nepřesností. Domácí jsme posadili na koně lacinou brankou v úvodu utkání, kdy jsme propadli při standardní situaci. Zbytek poločasu jsme se nedokázali proti dobře hrajícím domácím prosadit. Druhý poločas jsme provedli dvě střídání a mírně přeskupili sestavu, což vedlo k tomu, že jsme začali hrát to, co je nám vlastní. Na rozdíl od prvního poločasu jsme si již vytvořili několik šancí, které skončili buď na tyčce respektive břevnu, výborně chytajícím Makosovi a dvě se nám povedlo proměnit v gól. Domácí kontrovali v druhém poločase dvěma nebezpečnými brejky, které naštěstí nedotáhli do finálního zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - J. Sovka [-] (87. J. Zbránek [-] ) , T. Kůra [-] , F. Kříž [-] (75. F. Vedral [-] ) , Z. Petrásek [-] - D. Ostrovka [-] (75. B. Lang [-] ) , P. Horáček [-] , R. Koch [-] , M. Ševčík [-] (54. A. Fiala [-] ) - P. Hron [-] , D. Yatsyna [-] (87. J. Šimša [-] )

FC Kuřim
V. Veselý [-] - M. Malý [-] (46. A. Rolinek [-] ) , I. Kostrůnek [-] (91. A. Bartoš [-] ) , J. Pluháček [-] , V. Bárta [-] , P. Musil [-] , P. Svoboda [-] , V. Čech [-] , L. Šťastný [-] , T. Osvald [-] (46. O. Ullmann [-] ) , D. Petřík [-] (67. D. Koreň [-] )

ŽK: 19. D. Ostrovka , 37. D. Yatsyna - 97. P. Musil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Kuřim po zimním posílení kádru bude chtít vstoupit do jara výhrou a to se jí v Pohořelicích podaří.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích