3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 16:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenkův hattrick přisoudil Chelčicím tři body


Branky


20

Vlachovu Březí se na Chelčice nedaří a podobný obrázek přineslo i nedělní utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrickový král

V Chelčicích se začalo zostra a už po devíti minutách hry se domácí dočkali první branky. Jaroslav Křenek přebral míč v pokutovém území a v souboji jeden proti jednomu překonal brankáře Koubu. Kozlíci se snažili o vyrovnávací branku, jejich šance však končili buď na pevné domácí obraně, nebo vysoko nad brankou. Na řadu tak přišli opět domácí a ve 33. minutě upláchl hostující obraně kapitán Chelčic Švec, kterého zastavil až za cenu faulu brankář Kouba. Rozhodčí Tauber neměl na vybranou a poslal hostujícího brankáře předčasně do sprch. Přesilovku domácí záhy využili ve 41. minutě, kdy se podruhé v utkání prosadil Jaroslav Křenek

Ve druhém dějství domácí zkušeně střežili svůj dvoubrankový náskok, který navíc v 62. minutě opět navýšil Jaroslav Křenek, který tak dokonal svůj hattrick. Vlachovo Březí se v závěru dočkalo několika střeleckých pokusů, na branku však mířil pouze jediný. 

Chelčice tak nakonec zvítězily poměrem 3:0 a opět si dokázali poradit s Kozlíky z Vlachova Březí, kteří prohráli druhé utkání na venkovních hřištích v řadě. 



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - hráč: Myslím si, že šlo o zasloužené vítězství. Na hosty se nám daří a dnes se nám povedlo využívat zejména okna v jejich obraně. Utkání hodně ovlivnil faul hostujícího brankáře, který předznamenal naší hodinu přesilovky.

FC Vlachovo Březí
FCVB: Dnešní utkání se nám hrubě nepovedlo. Pořádnou šanci jsme si vytvořili jednu a o deseti už se těžko hrálo. Sice jsme drželi míč více na kopačkách, to nám bylo ale k ničemu.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] (82. J. Chalupský [-] ) - T. Koberna [-] , T. Tlapa [-] (84. [-] ) , M. Šácha [-] , P. Valenta [-] , R. Kapusta [-] , J. Chalupský [-] (64. J. Koloušek [-] ) , J. Křenek [-] (87. J. Turek [-] ) , P. Celý [-] , M. Švec [-] , M. Machnyk [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - V. Plachta [-] (34. J. Hubáček [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , D. Kapuscinský [-] (46. F. Daniel [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (65. Š. Kouba [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 69. M. Machnyk , 89. J. Turek - 77. J. Bízek , 82. R. Kalčík . ČK: 33. J. Kouba .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tauber Lukáš - ŠVEC Hynek, TLAPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Šimon Kouba
Tip experta: výhra hostů

Návrat na vítěznou vlnu? Věřím, že to kluci zvládnou za tři body 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jedou jarní jízdu k záchraně, která však ještě není jistá a musí vyhrát. To je bude možná svazovat, ale na druhé straně je požene zisk tří bodů Po boji to Chelčický tým zvládne a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích