4:1
(1:0)
77. P. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly střídajících hráčů přisoudily Sedlici tři body


Branky


42. J. Čabrádek , 60. M. Bálek (p.) , 85. M. Zíka , 93. M. Zeman - 77. P. Hlava
25

Po špatném výkonu v Chelčicích chtěla Sedlice napravit nepovedený zápas v domácím prostředí, kde ovšem přivítala druhé Střelské Hoštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přínosná aktivita

Zápas patřil v úvodních minutách domácím, kteří se mohli radovat z první branky už po třiceti vteřinách, Bálek však mířil pouze vedle branky a stejně tak i zkušený Zdeněk Mikeš o pár minut později. Na druhé straně zahrozili hosté z přímého kopu, ani po této šanci se však skóre neměnilo. Na první gól si tak přítomní diváci museli počkat až do závěrečných minut prvního poločasu. Ve 42. minutě, kdy Vaňkův centr od rohového praporku umístil do sítě Jiří Čabrádek a poločasový výsledek byl na světě.

Za tři pro Sedlice

Domácí jednobrankový náskok chtěli rychle navýšit a v 60. minutě nařídil sudí Kollárik pokutový kop po faulu na Mikeše. K penaltovému puntíku se postavil Matěj Bálek, který nedal Jáchymovi šanci a poslal domácí do trháku. Jenže Hoštice se nechtěly vzdát a v 77. minutě vykřesal naději na body kontaktní brankou Pavel Hlava. Vyrovnání se však hosté nedočkali a definitivní pojistku tříbodového vítězství domácí Sedlice přineslo v závěru utkání duo střídajících hráčů. V 85. minutě se krásnou střelou prosadil Martin Zíka a gólový účet zápasu uzavřel svojí první brankou v mužské kategorii Martin Zeman.

Sedlice tak dala zapomenout na utkání v Chelčicích a po jistém výkonu bere tři body. Naopak Hoštice se nadále na jaře hledají.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Bylo to jiné utkání, jak před týdnem a hlavně jsme s přehledem porazili mužstvo, které figuruje na druhém místě tabulky.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V Sedlici jsme chtěli potvrdit tři body z domácího prostředí. Bohužel zůstalo jen u přání. Vyrovnaný první poločas naklonili na svojí stranu domácí ve 42.min kdy se prosadil po rohu Čabrádek. Ve druhém poločase dostali domácí možnost penalty a navýšili tak své vedení. Nás přiblížil alespoň k bodu krásnou ranou za vápnem Hlava. Bohužel jeho zásah předčil domácí Zíka kterému stačili dva doteky s míčem a ten zapadl do sítě. V samém závěru přidali domácí ještě čtvrtý gól. Musíme se oklepat, zregenerovat a vyléčit zranění a znovu zabojovat



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - P. Koutenský [-] , J. Petráš [-] , J. Čabrádek [-] , M. Čapek [-] - J. Novák [-] (72. J. Michálek [-] ) , M. Bálek [-] , D. Dumský [-] (43. M. Zíka [-] ) , D. Janoušek [-] - P. Vaněk [-] (61. T. Baloušek [-] ) , Z. Mikeš [-] (77. M. Zeman [-] ) -

TJ Sokol Střelské Hoštice
J. Jáchym [-] - D. Šperl [-] , J. Strnad [-] , V. Hozman [-] , O. Koudelka [-] - V. Dohonyi [-] , P. Hlava [-] , K. Heřman [-] , M. Kokrda [-] (40. P. Zídek [-] ) - P. Rejšek [-] (60. P. Málek [-] ) , V. Křivanec [-] (74. K. Fedorov [-] )

ŽK: 15. J. Čabrádek , 39. P. Vaněk , 74. T. Baloušek , 88. J. Petráš - 60. O. Koudelka , 78. V. Hozman , 92. K. Heřman .
Hráči zápasu: J. Čabrádek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - KLIMEŠ Václav, HRUŠKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Filip Brázda
Tip experta: remíza

V Sedlici to bude remízový zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

I druhý favorit v boji o IA třídu ze Střelských Hoštic ztratí bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů