Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 13:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólová přestřelka ve Stachách vynesla Bavorovu tři body


Branky


26. J. Mánek , 67. L. Hovorka , 75. D. Červený , 80. L. Hovorka - 24. J. Varyš , 52. J. Varyš , 54. J. Varyš (p.) , 61. R. Tomek , 67. J. Varyš
25

Bavorov míří za vysněným postupem a další překážkou byl na této cestě Sokol ze Stach, který na jaře doposud neporhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Varyš za čtyři

Od začátku utkání ukazoval Bavorov své kvality a ve 24. minutě se navíc hosté dočkali i úvodní branky, kterou vstřelil Jakub Varyš. Jenže domácí si pro Bavorov připravili rychlou odpověď, když o dvě minuty později překonal brankáře Koutského Jiří Mánek. Bavorov se snažil rychle získat vedení zpět, domácím se však dařilo hostující tlak eliminovat, a když už hosté propracovali k zakončení, tak Stachy podržel brankář Formánek.

Jenže i zkušený brankář byl na začátku druhého dějství "krátký" a Bavorov roztočil svůj kolotoč, který během šestnácti minut přinesl tři branky. Nejprve se dvakrát, z toho jednou z pokutového kopu, prosadil Jakub Varyš, který zaznamenal hattrick a v 61. minutě zvýšil na 4:1 z hostujícího pohledu krajní záložník Rostislav Tomek. Domácí nevěděli, kde jim hlavy stojí. V 67. minutě navíc udeřil počtvrté Jakub Varyš a zdálo se být o bodech rozhodnuto. 

Stav utkání 5:1 z pohledu Bavorova však až příliš ukolébal hostující hráče a domácí naděje na bodový zisk oživil nejprve rychlou odpovědí na pátou branku Bavorova Lukáš Hovorka a v 75. minutě korigoval na 3:5 Daniel Červený. O pět minut později navíc podruhé přesně pálil Lukáš Hovorka a rázem deset minut před koncem zbyl Bavorovu pouze jednobrankový náskok. 

Ten nakonec hosté ubránili, byl to ale boj. Bavorov tak nakonec zvítězil "pouze" poměrem 5:4 a připsal si další tři body. Naopak Stachy, po srdnatém boji, poprvé na jaře nebodovaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Divoký zápas, který musel diváky bavit a trenéry drásat. Bavorov v první poločase potvrzoval roli favorita, nám se ale dařilo eliminovat jejich útoky. Bohužel začátek druhého poločasu vstřelili hosté čtyři góly a rázem to bylo 1:5. My jsme se ještě snažili a nějaké góly jsme vstřelili. Vyhrál fotbalovější tým, já ovšem musím naše kluky pochválit, že to ani za takového výsledku nevzdali.

TJ Sokol Bavorov
FB Bavorov: Opět to byly nervy. Za stavu 5:1 jsme přestali hrát a nakonec to byli nervy do poslední minuty. Připsali jsme si důležité 3 body a pokračujeme za společným cílem.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
J. Formánek [-] - P. Záleský [-] , D. Pek [-] , L. Hovorka [-] , J. Mánek [-] , V. Lukeš [-] , J. Kadlec [-] (74. T. Kortus [-] ) , D. Červený [-] , A. Lutovský [-] (86. P. Foltýn [-] ) , J. Řezník [-] , T. Fleišer [-]

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - M. Polanský [-] , R. Funda [-] , J. Varyš [-] , R. Tomek [-] (72. B. Slavík [-] ) , D. Šuba [-] , R. Oláh [-] (59. P. Krejčí [-] ) , D. Folta [-] (55. D. Roučka [-] ) , V. Funda [-] , J. Funda [-] , M. Färber [-]

ŽK: 23. J. Řezník , 27. J. Kadlec , 90. L. Hovorka - 37. D. Folta , 43. D. Šuba , 88. J. Varyš .
Hráči zápasu: J. Varyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pravda Luboš - TRKOVSKÝ Tomáš, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Filip Brázda
Tip experta: výhra hostů

Stachy jedou, ale na Bavorov to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Domácí zahájili jízdu za záchranou a Bavorovskému celku seberou bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza