3:2
(0:1)
34. R. Mužík (p.)
77. V. Vlášek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání ve Vlachově Březí ovládli Kozlíci


Branky


62. M. Hojdekr , 76. M. Hojdekr , 81. L. Martínek - 34. R. Mužík (p.) , 77. V. Vlášek
24

Netolice chtěly po parádním vítězství nad Bavorovem získat další bodový zisk, tentokrát na půdě Vlachova Březí, které bylo na jaře doposud stoprocentní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltové vedení

Úvod utkání patřil Kozlíkům a už po deseti vteřinách se z gólu radoval Hubáček. Radost ovšem dlouho netrvala, neboť pomezní sudí viděl při přihrávce Toncara již míč za čarou a z gólu se tak nakonec stal odkop od hostující branky. V další šanci se o pár minut objevil Michal Novotný, jeho samostatný únik ale skončil pouze na boční síti Mádlovy branky. Úvodní tlak se nakonec Netolicím podařilo ustát a hra se následně vyrovnala. Hosté hrozili zejména ze standardních situací a v 17. minutě se po přímém kopu dočkali i branky, ta ovšem nebyla kvůli ofsajdu skórujícího hráče uznána. Na první gól se tak čekalo až do 34. minutě. Raušer byl ve vápně faulován Kalčíkem a sudí Handšuh nařídil pokutový kop pro Netolice. K němu se postavil hrající trenér Roman Mužík, který umístil míč přesně k tyči a poslal hosty do vedení. To mohlo být do konce poločasu ještě vyšší, Kouba si však poradil jak s pokusem Vláška, tak i následným rohovým kopem.

Drama až do závěru

Druhý poločas započali lépe hosté a v 51. minutě se v ideální pozici objevil střídající Fišer, který minul. Řada tak přišla opět na naše Březí a v 61. minutě jsme se domácí dočkali vyrovnání. Míč se po rohovém kopu vrátil zpět na kopačky Bízka, který tentokrát zvolil místo centru přihrávku na Martínka. Díky usměrnění Martínka zamířil míč až na zadní tyč, kde se k němu probojoval ve skluzu Michal Hojdekr, který vyrovnal. Hosté si rázem mohli vzít vedení zpět, přímý kop Mužíka ovšem skončil pouze na spojnici. V 76. minutě se tak Kozlíci dočkali druhé branky. Kalčík získal na polovině hřiště balon a z rychlého protiútoku mohl zakončovat už střídající Mráz. Místo rány se však Mráz rozhodl přihrát zpět na Kalčíka, který nejprve podržel balon a následně naservíroval do ideální pozice Michalu Hojdekrovi, který se parádní ranou prosadil podruhé v utkání. Jenže vedení vydrželo domácím pouze několik vteřin, než z následného výkopu vyrovnal zcela osamocený Václav Vlášek. Poslední slovo jsme ale mělo Vlachovo Březí! V 81. minutě domácí získali na své polovině balon, který zamířil na Martínka. Střídající špílmachr byl u míče dřív než brankář Mádl a poslal Kozlíky podruhé v utkání do vedení.

Skóre 3:2 nakonec vydrželo až do závěrečného hvizdu a Vlachovo Březí si tak připsalo třetí jarní vítězství za stoprocentní bilance, tentokrát proti Netolicím.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FCVB: Dnes to byl boj. Po úvodních minutách, které jsme zvládli na výbornou, jsme se přizpůsobili hostům a znervózněli jsme. Ve druhém poločase jsme se ovšem nevzdali a dokázali urvat vítězství na naší stranu. Byli jsme o ten jeden gól šťastnější.

1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Těžké utkání, kterému by slušela spíše remíza. Úvod se nám nepovedl, ale přečkali jsme ho a následně jsme si pomohli standardními situacemi. Vyrovnali jsme hru, domácí ovšem byli v závěru o gól šťastnější.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] (81. V. Kautman [-] ) , M. Hojdekr [-] (91. R. Lauda [-] ) , M. Kukla [-] , M. Novotný [-] (59. R. Mráz [-] ) , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (48. L. Martínek [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] , J. Bízek [-]

1. FC Netolice
M. Mádl [-] - V. Plojhar [-] , M. Raušer [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , R. Mužík [-] , V. Vlášek [-] , R. Hudec [-] (83. V. Ficl [-] ) , M. Baloušek [-] , J. Skála [-] (46. V. Fišer [-] )

ŽK: 11. M. Kukla , 72. Š. Kužvart , 88. V. Kautman , 90. M. Hojdekr - 19. J. Lukáš , 57. F. Rokůsek . ČK: 81. D. Jíra .
Hráči zápasu: M. Hojdekr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - OVČÁČEK Josef, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Ve Vlacháči se nikomu nehraje dobře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sousedské derby vyhrají domácí.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza