M. Machnyk 7. (p.)
J. Křenek 64.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice doma přetlačily Štěkeň


Branky


7. M. Machnyk (p.) , 64. J. Křenek
24

Chelčice, po první jarní porážce v utkání proti Stachům, chtěly na druhý domácí pokus naplno bodovat, proti byl však soupeř ze Štěkně, který byl posilněn o vítězství ze Strakonic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá penalta

Úvod utkání začal pro domácí nejlepším možným způsobem a po souboji domácího hráče s hostujícím brankářem Benešem nařídil sudí Pánek pokutový kop pro domácí, který zkušeně proměnil Martin Machnyk. Domácím přinesla vstřelená branka důležité uklidnění na kopačky a ve vyrovnaném utkání začaly přebírat otěže právě Chelčice. Hostům chyběl pohyb a kapitán Václav Kynkor měl se svými spoluhráči plné ruce práce s domácími útoky.

Hosté sice chtěli ve druhém poločase něco změnit, proti byl však druhý chelčický gól. V 64. minutě rozradostnil většinu přítomných fanoušků Jaroslav Křenek. Štěkeň v závěru utkání měla náznaky šancí na zdramatizování, v konečném shrnutí však na Duškovu branku mířila pouze jedna jediná hlavička.

Chelčice tak nakonec dokráčely k vítězství 2:0 a udržely šestibodovou ztrátu na dvanácté Bělčice.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - hráč: Dnešní utkání jsme chtěli vyhrát. Soupeřovi chyběl pohyb a nám v úvodu utkání pomohla hodně proměněná penalta. Ve druhé půli jsme odskočili, hosté v závěru měli náznaky na zdramatizování, žádný gól už ale, ani po našich možnostech, nepadl.

TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Tento zápas se mi těžko hodnotí. Zranil se nám Pavlík a Maršala a za celý zápas jsme poslali přímo na branku jen jednu hlavičku. Musíme na toto utkání zapomenout a všechny negace nechat v Chelčicích. Závěrem musím pochválit brankáře Beneše, který sice zavinil penaltu, následně nás však několikrát podržel.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - T. Koberna [-] (83. P. Valenta [-] ) , M. Machnyk [-] , P. Celý [-] , J. Hajný [-] , R. Kapusta [-] (30. F. Čížek [-] ) , V. Tesař [-] (74. J. Koloušek [-] ) , T. Tlapa [-] , M. Švec [-] , T. Kouba [-] , J. Křenek [-]

TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - J. Bálek [-] (79. V. Žižka [-] ) , J. Maršala [-] (65. O. Rataj [-] ) , R. Kuneš [-] (62. I. Hanák [-] ) , V. Poláček [-] , M. Čížek [-] (55. P. Sup [-] ) , O. Pavlík [-] (24. J. Jariabka [-] ) , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , D. Rybák [-] , D. Soukup [-]

ŽK: 81. J. Koloušek .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MAREK Vladimír, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Po Strakonicích obere Štěkeň i Chelčice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí ani podruhé za sebou na svém nevyhrají.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů