2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice vezou bod z Českého Krumlova


Branky


80. D. Poláček (p.) , 85. J. Matuška - 71. T. Čouza , 82. J. Fencl
17

Souboj týmů z popředí tabulky nabídl zajímavý fotbal a nakonec se oba soupeři rozcházejí po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas začal přinášet branky až ve druhém poločase. Do vedení šly Ledenice, když se trefil Tobiáš Čouza. Domácí tým vyrovnal deset minut před koncem zásluhou Daniela Poláčka z pokutového kopu po faulu na Šindeláře.  Vzápětí si Ledenice vzaly vedení zpět díky brance Jana Fencla. To ovšem nebylo všechno a Jan Matuška povedenou střelou z veliké vzdálenosti vyrovnal. Body se tak spravedlivě dělily. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Rudolf Švec (brankář): Od začátku jsme věděli ze to nebude lehké. Bylo to hodně vyrovnané do 60 minuty to bylo 0:0, pak jsme dostali gola a prohrávali jsme 0:1 , to nás nakoplo a snažili jsme se hodně učit. Z toho vznikla penalta která byla na Simona Šindeláře, kterou jsme proměnili. Zase jsme pak ale museli dotahovat, jelikož jsme udělali chybu a dostali zase gola . Na konci zápasu jsme měli tutovou šanci kterou jsme bohužel nedali. Výsledek 2:2 hodnotim tak ze zasloužený pro obě strany.

TJ Slavoj Ledenice
Václav Hinterhölz (hráč): Jsme rádi, že náš herní projev byl podstatně lepší než minulý týden při utkání s Olešnicí, ale víme, že je stále na čem se zlepšovat. Při zápase nebyla nouze o góly ani o emoce, a tak si fanoušci určitě přišli na své.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - J. Matuška [-] , P. Lattner [-] (75. Š. Šindelář [-] ) , T. Šindelář [-] , M. Švec [-] (60. P. Lattner [-] ) , R. Ryneš [-] , R. Šára [-] , D. Poláček [-] , F. Weiss [-] (52. V. Kubát [-] ) , M. Pils [-] , F. Lach [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , J. Bicera [-] (88. V. Hinterhölz [-] ) , J. Čermák [-] , P. Lavička [-]

ŽK: 90. J. Matuška - 90. T. Čouza , 90. M. Dudáček .
Hráči zápasu: R. Šára , R. Ryneš , P. Lattner - J. Fencl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tupý Petr - KROUPA Richard, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Lukáš Ardó
Tip experta: remíza

Teď jsme měli tu čest hrát s Krumlovem a bohužel jsme brali jenom bod, nevím jak to budou mít s klukama z “A”, ale Ledenice jsou nepříjemný tým, remíza 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů