M. Fatura 2.
F. Pavel 76. (p.)
A. Didkivský 88. (vl.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny B získaly tři body


Branky


2. M. Fatura , 76. F. Pavel (p.) , 88. A. Didkivský (vl.)
18

Rezerva Trhových Svinů pokračuje v podařené sezoně. Tentokrát si poradil s Větřním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hend v úvodu se trefil Milan Fatura a domácí tým vedl. Zápas pak upadl do šedi. Nabídl spoustu nepřesností a minimum šancí. Domácí tým se prosadil až ve druhém poločase, když penaltu proměnil František Pavel a branku na 3:0 si dal hostující celek sám. Zápas, ale moc fotbalové krásy nenabídl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán): Utkání, které moc krásy nepobralo, použiju slova jednoho z pomezních rozhodčích ,,zlatej okres''. Dali jsme brzy vedoucí gol, který než aby nás nakopl, tak naopak. V první půli se nám nechtělo běhat a vázla i kombinace, v té byli hosté vo fous lepší. Druhý poločas jsme se zlepšili a podařilo se nám pojistit vedení. Poté jsme šli dvakrát do samostatného úniku, avšak jsme tyto šance trestuhodně zahodili. Za zmínku stojí neproměněná stoprocentní šance z jednoho metru vyhlášeného ranaře Pavla Vondruše. Je třeba pogratulovat Jirkovi Tomášků k první vychytané nule mezi dospělými - je mu 30let.

SK Větřní
Tomáš Hromada (hráč): Zápas pro nás nezačal ideálně, když jsme po našem nedůrazu dostali po pár minutách první gól. My jsme bohužel v zápasech bezzubí a vytváříme si málo šancí, soupeř své šance naštěstí neproměnil a do kabin se šlo za stavu 1:0. Do druhé půle jsme šli s tím, že s výsledkem něco uděláme, ale bohužel se nám to nepodařilo, soupeř narozdíl od nás mohl prostřídat a rozhodl zápas ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Tomášek [-] - M. Smoleň [-] , L. Tuscher [-] , M. Popovič [-] , J. Šafránek [-] - K. Korčak [-] , F. Pavel [-] - M. Fatura [-] , V. Pavel [-] - O. Šafránek [-] , P. Graman [-]

SK Větřní
R. Šimášek [-] - A. Didkivský [-] , P. Kotlár [-] , Š. Rafael [-] , T. Hromada [-] , P. Vnuk [-] , T. Bílý [-] , A. Krák [-] , P. Marek [-] , P. Podskalský [-] , V. Žilavý [-]

ŽK: 18. J. Tomášek , 55. M. Fatura - 70. A. Didkivský .
Hráči zápasu: F. Pavel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VELFL Matyáš David, KRČÍN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Rudolf Švec
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza