0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve prospěch Zlaté Koruny rozhodla Kroneislova trefa


Branky


30

Ze zápasu nabízíme reportáž, ohlasy i fotografie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Průběh celého zápasu se odehrával podle stejného scénáře. Domácí zataženi před svým pokutovým územím, hlubokém obranném bloku očekávali nájezdy již tradičně v poli dobře kombinujících hráčů Zlaté Koruny. A když už se hosté dokázali přes tento obranný val domácích prosadit, stál jim v cestě poslední článek jejich defenzívy skvěle chytající gólman Budín anebo jim pomohla branková konstrukce jako v případě dorážky Beránka po rozehraném trestném kopu ve 12. minutě. Zlatokorunští i nadále pokračovali všemi způsoby v dobývání domácí brány. Střelu Persána ze střední vzdálenosti vyráží opět gólman Budín. Trestný kop Šebelky jen těsně proletěl nad břevnem.

 

O defenzivní taktice domácích svědčí i to, že celý první poločas vyslali na bránu hostů jedinou střelu Protsiukem, se kterou si Trnka v pohodě poradil. Ve 35. minutě se hostům přece jenom podařilo střelit gól, který však po předchozím faulu na brankáře nebyl uznán. Před odchodem do šaten poslal svou navštívenku domácímu gólmanovi střelou z dálky Kroupa, ale i s tou si Budín poradil a míč vyrazil na roh.

 

Druhý poločas

Podle vývoje hry v prvním poločase se zdálo být jen otázkou času, kdy se hosté prosadí i gólově. A to se povedlo už pět minut po zahájení druhé půle. Rozehraný rohový kop propadl na zadní tyč ke Kroneislovi a jeho nepříliš prudkou hlavičku si gólman Budín nešťastné srazil do sítě 0:1. Tlak hostů pokračoval, ale pojišťovací druhý gól nepřicházel. Beránkova střela skončila vedle. Trestný kop Kroneisla vyrazil vynikajícím zákrokem Budín.

 

Pěknou kombinační akci v 65. minutě zakončil Šebelka střelou nad. Jen o chvíli později se ve vápně uvolnil opět Šebelka, ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze dřevno domácích. Šanci měl i Persán, když ho přesnou nahrávkou našel jeden ze spoluhráčů. Míč z jeho hlavy však skončil pouze vedle branky v zámezí. Blížil se konec zápasu, domácí vycítili, že se hostům v zakončení nedaří. Začli se více osmělovat směrem dopředu a první náznak šance na vyrovnání měl po špatné rozehrávce hostů v 75. minutě Vokatý. S jeho střelou si Trnka v brance hostů poradil.

 

V 77. minutě se ještě jednou dostal ke střele hostující kapitán Šebelka. Jeho pokus ze střední vzdálenosti jen těsně minul tyč Budínovy branky. Závěrečné minuty ale opět patřily Vodňanským. Nejprve měli v 86. minutě výhodu volného přímého kopu těsně za vápnem, ze kterého jeden z domácích hráčů nastřelil zeď hostů a následná přihrávka na volného hráče mířila do postavení mimo hru. Asi největší šance na vyrovnání přišla v 89. minutě. Na pravé straně velkého vápna se k míči dostal úplně volný Iljushkin. Jeho střela z vyložené šance však minula asi o metr pravou tyč Trnkovy svatyně. Ve čtyřminutovém nastavení si už hosté výsledek pohlídali a připsali si do tabulky zaslouženě další tři body. 

 

 

Autor: Pavel Ďuriš



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Tomáš Vokatý (hráč): Do utkání jsme šli s jasným cílem a to bránit. Bránit nám šlo, ale dopředu asi už nebyly síly. I přesto jsme měli 3 gólové příležitosti. Hosté drželi míč snad 90% zápasu, ale větší příležitosti si nedokázali vytvořit, prostě starej dobrej beton. Škoda, že protiútoky a příležitosti z nich jsme nezvládli líp. Zlatka zaslouženě vyhrála.

SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): Do Vodňan jsme si jeli pro 3 body a ty jsme také získali, i když to nebylo vůbec jednoduché utkaní. Domácí přistoupili k zápasu hlavně neinkasovat.Bránili v devíti hráčích a čekali na rychlé brejky.Nastřelili jsme tyč, poté nám nebyl uznán Kronyho gól.Na začátku druhého poločasu skóroval opět Krony po rohovém kopu.To nás dostalo do herní pohody a vytvářeli se šance, ale domácí gólman vše pochytal. Vítězství bylo zasloužené.Ze dvou venkovních zapasů máme 6 bodů, s čímž jsme spokojeni. Děkujeme našim fans, kteří nás přijeli podpořit i v nevlídném počasí.



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - T. Vokatý [-] , A. Hrynevich [-] (65. J. Svatoš [-] ) , S. Kubeš [-] (76. O. Bielkov [-] ) , M. Brož [-] , V. Protsiuk [-] , A. Iljushkin [-] , O. Benedikt [-] , F. Bína [-] , O. Hudák [-] , A. Trejbal [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - M. Kroneisl [-] , M. Svoboda [-] (87. M. Rytíř [-] ) , J. Wagner [-] , B. Miletić [-] , M. Kroupa [-] - F. Persán [-] , J. Šebelka [-] , M. Kollár [-] - L. Konečný [-] , V. Beránek [-] (76. M. Král [-] )

ŽK: 59. T. Vokatý , 82. V. Protsiuk - 85. J. Šebelka .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Kříž Karel - ŠŤASTNÝ Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Vodňany jsou doma silným celkem a body zůstanou ve městě kaprů a kuřat.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů