0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice znovu bodovaly a tabulkou letí vzhůru


Branky


33

Na podzim herně často soupeře přehrával, ale body to často nepřinášelo. Teď je to ale o něčem jiném - Tatran ze tří jarních zápasů urval sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Jaroslav Chlanda (hráč): Ze zápasu jsme chtěli něco urvat a potvrdit body z Kameňáku. V začátku utkání jsme zaostávali za Prachatickými ve všech stránkách a brzy jsme prohrávali o gól. Na konci poločasu jsme mohli srovnat, ale hosty podržel gólman. Druhou půli jsme ještě zahodili dvě šance – jednu vychytal gólman a druhou jsme přestřelili prázdnou bránu. Prachatice rozhodly zápas v závěru golem na 2:0 a za rozhodnutého stavu trefily ještě břevno. Musíme uznat, že fotbalově nás hosté přehráli. Pokud bychom proměnili šance, mohli jsme ovšem pomýšlet alespoň na remízu.

FK Tatran Prachatice
David Kováč (hráč): Do Blatné jsme jeli pro body a taky to tak prvních 20 minut vypadalo. Hráli jsme dobře, měli jsme slušné šance a z jedné jsme dali góla. Potom následoval nějaký zkrat a asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Soupeř si vytvořil do konce poločasu pár šancí, které naštěstí pro nás, vychytal dobrým výkonem náš gólman. Bohužel jsme do druhé půle nastoupili v podobném laxním tempu a koledovali si o ztrátu vedení. Soupeř jednu vyloženou šanci spálil a druhou zase suprově vychytal Cuf. Naštěstí jsme se posledních 15 minut kousli a přidali gól. Myslím si, že můžeme být rádi za 3 body z venku a ponaučit se, že žádné body nejsou zadarmo. O víkendu se budeme snažit bodovat doma s Planou, která je přece jenom těžším soupeřem, než byla Blatná.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Kůst [-] (86. J. Vacek [-] ) , D. Fiřt [-] , F. Hrádek [-] (65. J. Barabáš [-] ) , V. Bláha [-] (72. J. Outlý [-] ) , M. Hlaváč [-] , Š. Voříšek [-] (79. V. Bulka [-] ) , J. Maleček [-] (54. D. Juhaňák [-] ) , A. Bulka [-] , F. Outlý [-] , Š. Říha [-]

FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - D. Kováč [-] , I. Horák [-] , A. Kasík [-] (85. A. Hodina [-] ) , A. Srch [-] (46. J. Rauscher [-] ) , T. Kovář [-] , M. Babka [-] , O. Brom [-] , P. Řezník [-] , J. Rauscher [-] , J. Luňáček [-] (72. N. Yakhonov [-] )

ŽK: 88. D. Juhaňák , 90. M. Hlaváč - 62. J. Luňáček , 79. J. Rauscher , 89. I. Horák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pravda Luboš - MROSKO Tomáš, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Šimon Stifter
Tip experta: výhra hostů

Blatná potřebuje body jako sůl v boji o záchranu. Minulé kolo se jim nakonec povedlo otočit zápas s Kameňákem, což jim určitě psychicky pomohlo. Prachatice ale chtějí určitě stoupat tabulkou výš a budou tak chtít navázat na 3 body, které doma získali proti Borku. Myslím si, že se jim to asi povede, ale bude to podle mě hodně vyrovnaný zápas. Tipuji 2:3.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tatran zahájil jarní jízdu vzhůru tabulkoua z Blatné si doveze tři body

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů