J. Rubick 47. (p.)
V. Hrachovec 73.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2024 18:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládla Hluboká


Branky


47. J. Rubick (p.) , 73. V. Hrachovec
21

Devatenácté kolo zajímavý duely v krajském přeboru rozhodně nešetřilo. Ten nejdůležitější se ovšem odehrál už v pátek. První Hluboká přivítala druhý Olešník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královské podzámčí

Souboj těch nejlepších týmu v krajském přeboru v úvodních minut moc šancí nenabídl a fanoušci ss tak první brankové příležitosti dočkali až ve 27. minutě. Olešník, který dostal výhodu přímého kopu, ovšem díky skvělému bloku domácích obránců nakonec ani neohrozil brankáře Konečného. Čas pomalu plynul a zdálo se, že první poločas skončí za bezbrankového stavu. Opak byl ale pravdou! Chybnou hostující rozehrávku musel hasit samotný brankář Tomášek, který si proti Peckovi počínal nedovoleně a sudí Kollmann nařídil pokutový kop pro tým z podzámčí. K ní se postavil Jiří Rubick, který zkušeně proměnil a poslal Hlubokou do poločasového vedení. 

Olešník se ale nevzdával a po okysličení sestavy se snažil probojovat k zakončení. Domácí však výborně bránili a svěřenci trenéra Chlumeckého se tak dočkali pouze jedné nebezpečné střely, která v domácí síti neskončila. Na tahu tak byla opět Hluboká a v 73. minutě přidal důležitý druhý gól Václav Hrachovec, který napřáhl k dalekonosné střele, která skončila až za Tomáškovými zády. Poslední slovo měl ve šlágru kola, bohužel ale ve špatném slova smyslu, kdy byl v samotném závěru vyloučen střídající Matúš Beko. 

Šlágr kola tak nakonec ovládla poměrem 2:0 domácí Hluboká a nutno dodat, že šlo o zcela zasloužené vítězství. Tým z podzámčí navíc, díky tomuto vítězství, navýšil svůj náskok na čele na devět bodů, které ztrácí právě poražený Olešník.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Věděli jsme, že tento zápas je pro nás hodně důležitý, a jsme rádi, že jsme ho zvládli. Vzhledem k průběhu hry si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.

FK Olešník
FK Olešník: Doplníme...



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] , T. Antoš [-] , P. Kössl [-] - V. Hrachovec [-] , J. Rubick [-] , T. Křiváček [-] (60. K. Kadlec [-] ) , T. Pecka [-] (90. T. Křiváček [-] ) , M. Škoda [-] (89. O. Pilný [-] ) - T. Tauber [-] , J. Píša [-] (83. F. Dědina [-] ) -

FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] , J. Kalášek [-] , J. Toth [-] (60. M. Beko [-] ) , J. Řepa [-] , J. Tlapa [-] , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (66. M. Pavlík [-] ) , M. Miklík [-] (72. D. Heller [-] ) , P. Nohava [-]

ŽK: 33. T. Tauber , 83. J. Píša , 87. P. Kössl - 90. D. Heller . ČK: 87. M. Beko .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - BOČEK Petr, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: remíza

Ve šlágru kola je těžké odhadovat vítěze, ale jestli Olešník bude v plné síle, tak to bude mít Hluboká velice těžké a nakonec zápas skončí remízou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích