3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel v Třeběticích vítěze nepoznal


Branky


46. P. Švarc , 56. V. Habr , 88. F. Nehyba - 3. V. Novák (vl.) , 7. O. Kocourek , 71. J. Císař
23

Po třech jarních porážkách, ve kterých změřily Třebětice své síly s tím nejlepším, co krajský přebor nabízí, čekal na Motáky duel s druhým nováčkem soutěže z Mirovic, který ve vzájemném duelu na podzim zvítězil poměrem 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

A na podzimní vítězství navázali hosté tím nejlepším možným způsobem v úvodu utkání. I přes velmi oslabenou sestavu a absenci trenéra Michala Čadka, se už po třech minutách dostaly Mirovice do vedení, když si míč po rohovém kopu srazil do vlastní sítě Vojtěch Novák. To ovšem hostům nestačilo a po dalším rohu v 7. minutě navýšil mirovické vedení Ondřej Kocourek. Třebětice nevěděly, kde jim hlava stojí a dlouho čekaly na kontaktní gól. Ten nakonec přišel v samotném závěru prvního poločasu, kdy dokázal brankáře Mirovic překonat Petr Švarc a rázem bylo postaráno o zápletku.

Boj!

Gólová přestřelka pokračovala i ve druhé půli a v 56. minutě bylo na třebětickém pažitu srovnáno, když se výstavní trefou prosadil Vojtěch Habr. Třebětice ucítily šanci na tři body a hnaly se dopředu. Jenže Mirovice se mohou od prvního jarního kola spolehnout na duo Císař - Dolejš a právě Jan Císař poslal v 71. minutě hosty opět do vedení. Čas pomalu plynul a zdálo se, že i druhý vzájemný střet letošního ročníku ovládnou Mirovice. V 88. minutě ale rozradostnil domácí fanoušky Filip Nehyba, jehož hlavička se zastavila až o síť hostující branky.

Divoký duel nakonec v Třeběticích vítěze nepoznal a po výsledku 3:3 se body dělily.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Utkání mělo snad všechno a fanoušci se rozhodně nenudili. Náš hrozivý start poslal Mirovice do vedení o dvě branky, které jsme stáhli za minutu dvanáct na konci poločasu po brance ze skrumáže. Vstup do druhého poločasu se naopak povedl nám a životní trefou vyrovnal Vojtěch Habr. Hosté se ale zásluhou Císaře, který hrál parádní utkání s Dolejšem, opět do vedení a v závěru tedy došlo na náš tlak. Ten nakonec přinesl tížené ovoce. Bod po průběhu utkání bereme a už se soustředíme na další utkání ve Strakonicích.

SK Mirovice
Michal Huleš - zástupce kapitána: Do Třebětic jsme jeli poměrně dost oslabení, jelikož v týdnu mělo 6 hráčů antibiotika, včetně hlavního trenéra Michala Čadka, ale nakonec jsme dali sestavu dohromady. Začátek zápasu nám vyšel a po dvou rohových kopech jsme vedli 2:0. Domácí byli v době jako opatření a po dalším brejku jsme mohli dat na 3:0. Náš útočník v dobré situaci netrefil balon, a jak se říká, nedáš dostaneš a v poslední minutě první půlky domácí snížili po standardce na 2:1. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně a nenechat domácí dostat se do tlaku, dařilo se nám to, ale pak nádhernou střelou domácí vyrovnali na 2:2. Pak se domácí hnali po vítězství, ale v rozhodujícím okamžiku propadl náš stoper a pustil domácího útočníka do samostatného úniku, gólman ovšem předvedl bravurní zákrok a míč vyrazil na roh. Když byli domácí v tlaku, tak jsme využili brejkové situace a Císař nás poslal do vedení na 3:2. Už jsme si mysleli, že utkání dovedeme do vítězného konce. Po dvou rohových kopech jsme mohli navýšit na 4:2, ale v samotném závěru domácí nakonec vyrovnali na konečných 3:3! Myslím si, že jsme odehráli dobré utkání, kde jsme mohli vyhrát, ale nakonec bod bereme. Musím říct, že domácí hráli dobrý fotbal a celkově to bylo hezké utkání pro diváka.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] (29. L. Gall [-] ) , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , F. Solař [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-]

SK Mirovice
J. Vlas [-] - P. Dolejš [-] (88. M. Huleš [-] ) , J. Král [-] (46. J. Převrátil [-] ) , J. Viták [-] , K. Mařík [-] , A. Husar [-] , T. Vondrák [-] , O. Kocourek [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , M. Viták [-]

ŽK: 35. L. Gall , 38. M. Kelbler - 45. R. Převrátil , 46. J. Viták , 92. J. Převrátil . ČK: 94. R. Převrátil .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - KRČÍN Jan, MROSKO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra hostů

V neděli nás čeká výlet do dalekých Třebětic, které měly v prvních jarních kolech ty nejtěžší soupeře, ale bohužel neuhrály žádné body.
My po dobrém vstupu do sezony a posílení výhrou nad Třeboní, která až nepochopitelně neunesla porážku a řešila chyby všude jinde, než u sebe. To na tak špičkový tým krajského přeboru moc nechápu.
Po těžkém boji vyhrajeme.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza