3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 10:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň vynulovala Strakonice a bere tři body


Branky


23

Po, pro mnohé nečekané, porážce v Mirovicích se Třeboň chtěla vrátit na vítěznou vlnu v domácím utkání se Strakonicemi, které na jaře doposud neprohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit za tři

Na třeboňském pažitu se hrál parádní fotbal, ve kterém měla hlavní slovo Třeboň. Jiskra se však dlouho nedokázala prosadit před hostující blok, který byl způsoben nejen několika absencemi, ale také tím, že ve 22. minutě musel kvůli zranění střídat kapitán Junioru Roman Zahrádka. Strakonice vsadily svojí útočnou snahu hlavně na brejkové a standardní situace, ty však domácí obrana zvládala řešit tím nejlepším možným způsobem. Čas pomalu plynul a zdálo se, že první poločas skončí bez branek. V nastavení však domácí rozehráli přímý kop, ke kterému se dostal na zadní tyči osamocený Jan Matoušek a kapitán domácích poslal Jiskru do důležitého vedení. 

Junior se ovšem nevzdával a do druhého poločasu vstoupil dobrou pasáží. Jenže branka přišla na druhé straně a v 64. minutě se Jiskra dostala zásluhou Jana Kubaty do dvoubrankového trháku. Definitivní pojistku následně přidal čtvrt hodiny před koncem utkání snajpr Martin Průcha. Třeboň tak nakonec ve velice zajímavém utkání zvítězila nad Juniorem 3:0 a bere tak všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Na utkání jsme byli dobře připravení. Od začátku jsme diktovali tempo hry, ale nedařilo se nám do dobře organizované obrany dostávat tak, jak bychom si představovali. Pomohli jsme si dobře kopnutou standardkou až v nastavení prvního poločasu, kdy jsme dotlačili míč do branky kapitánem Matouškem. Ve druhém poločase v 64. min. pojistil náskok další brankou Kubata a v 74. min. pečetil výhru na 3:0 Průcha. Strakonice hrály dobře, ale udělaly chyby, které jsme potrestali. Chválím celý tým. Obrana udržela třetí nulu. Musím vyzdvihnout výkon rozhodčích, kteří si na hřišti nastolili pořádek a respekt hned v úvodu utkání a zápas se nesl ve fair play.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Do Třeboně jsme odjeli v oslabené sestavě. Ze zdravotních důvodu nemohl nastoupit Bílý a Váchal a ve 22. minutě se navíc zranil kapitán Zahrádka. Třeboň má výborné mužstvo, které zaslouženě hraje v první čtyřce. Od začátku byla lepší na balonu, my hráli v bloku a hrozili z brejku a standardních situací. Vycházelo nám to dobře až do poslední minuty poločasu, kdy jsme nepohlídali trestný kop ze strany a volny hráč na zadní tyči poslal domácí do vedení. Do druhé půle jsme vstoupili sebevědomě z výsledkem něco udělat, ale bohužel jsme domácím několika fatálními chybami darovali dva góly a bylo rozhodnuto. Škoda, že jsme několik slibně vyvíjejících se brejků ve finální fázi nedotáhli. Takhle vypadá výsledek jednoznačně. I přesto kluky chválím. Nemáme se za co stydět.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Pánek [-] , D. Andres [-] , J. Zavadil [-] , J. Vrána [-] (80. J. Vranovský [-] ) , J. Kubata [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (81. J. Meškan [-] ) , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-] (70. J. Divoký [-] )

FK Junior Strakonice
T. Winter [-] - T. Janoch [-] , S. Legdan [-] , L. Fajtl [-] , D. Míčka [-] (83. Š. Vondrák [-] ) , B. Kubeš [-] , J. Máška [-] , K. Krejčí [-] (90. M. Linhart [-] ) , R. Zahrádka [-] (22. L. Pomej [-] ) , J. Smola [-] , T. Prajzler [-]

ŽK: 41. M. Průcha - 64. D. Míčka , 87. J. Smola .
Hráči zápasu: J. Matoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARVA Karel - PRAVDA Luboš, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra domácích

Třeboň si bude chtít napravit reputaci a odčinit nepovedený výkon, který předvedla u nás v Mirovicích, kde měla snad jednu střelu na branku a nad Juniorem vyhraje.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích