3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše dotahovala marně, Protivín bere tři body


Branky


23

Při sobotním odpoledni se utkání krajského přeboru přesunulo v rámci devatenáctého kola do Protivína, kde chtěli domácí navázat na dvě tříbodová vítězství. Proti však stála roudenská Malše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asistent Říha

Jako první o sobě dali vědět na protivínském hřišti domácí, když se ve 4. minutě probojoval do zakončení Adam Petr, který svojí hlavičkou zakončil těsně mimo. Na druhé straně Malše hrozila díky zbytečným ztrátám domácích, které ale hosté nevyřešili ideálním způsobem. Na řadě byl tak opět Protivín a v 10. minutě se fanoušci dočkali i prvního gólu. Buko našel svým dlouhým pasem Martina Říhu, který ještě posunul na Adama Petra a protivínský útočník na druhý pokus už překonal brankáře Hřebejka a poslal tým z města piva do vedení. Hosté se mohli dočkat vyrovnání ve 21. minutě, rána však mířila mimo Váverkovu branku. O pět minut později zase na druhé straně zahrozil Hrachovec, který sice využil zaváhání Hřebejka, míč však skončil těsně vedle. Druhé branky se tak diváci dočkali až ve 29. minutě, kdy Říha našel milimetrovou přihrávkou Davida Stropnického, který se nemýlil. Sedmnáctiletý dorostenec, který naskočil do utkání až ve 26. minutě, tak zažil parádní vstup do zápasu A mužstva a stanovil tak poločasový výsledek utkání.

Drama?

Hosté se ale nevzdávali a do druhého poločasu vstoupili tou správnou nohou. V 53. minutě sice Váverka ještě odolal, o tři minuty později však už kapituloval. Viktor Kadlec nejprve získal míč a přízemní střelou zvýšil naději Malšanů na body. Roudné se snažilo o vyrovnání a několikrát bylo i blízko. Veškeré závary v protivínském vápně však domácí obrana zvládla a čas se hostům pomalu krátil. V závěru hosté vsadili všechno na jednu kartu, výsledkem byl však gól na druhé straně. V závěrečném nastavení se po další přihrávce Říhy prosadil Tomáš Zeman. Hosté se dožadovali odpískání ofsajdu, branka ale byla nakonec uznána.

Protivín tak doma porazil Roudné poměrem 3:1 a připsal si parádní tři body nad týmem z horních pater tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Na 200 diváků (120 platících, ale v Protivíně ženy neplatí) vidělo v Protivíně konečně nadstandardní zápas krajského přeboru, dramatický duel se spoustou nebezpečných situací před oběma brankami. V první části to byl vyrovnaný zápas s několika vyloženými šancemi na obou stranách, ve kterých byli domácí úspěšnější a po poločase vedli o dvě branky. Ve druhé části, zejména po snížení skóre, získali hosté územní převahu, v poslední čtvrthodině i zásluhou nepřesných výroků sudího drtivou. Domácí však zásluhou nezměrné bojovnost jejich nápor ustáli a v závěru zápasu dokázali zápas rozhodnout. Vzhledem k potížím se zraněnými hráči jsme nastoupili s dorostencem Polanským v základu, po zranění Petra naskočil další dorostenec Stropnický, který měl v nohách dopolední zápas dorostu. Po 2 minutách na hřišti si svůj dospělý debut ozdobil mazáckým gólem na 2:0. Oba si za svůj výkon zaslouží velkou pochvalu. Velkou pochvalu ale zaslouží celý tým, který se semknul a na hranici sebeobětování dokázal udržet favorita na uzdě. Je pravdou, že si hosté vytvořili územní převahu, spoléhali se jen na dlouhé nákopy a standartní situace




Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - M. Říha [-] , P. Hrachovec [-] (76. J. Hornát [-] ) , A. Petr [-] (26. D. Stropnický [-] ) , L. Buko [-] , D. Bečvář [-] , T. Zeman [-] , M. Nedvěd [-] , M. Zach [-] , J. Vorel [-] , J. Polanský [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] , M. Vlk [-] , F. Navrátil [-] , D. Zíka [-] , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (34. L. Wohlgemuth [-] ) , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , D. Malý [-] (46. A. Goretki [-] ) , D. Vogl [-]

ŽK: 32. M. Říha , 81. T. Sháněl , 83. P. Váverka , 91. M. Nedvěd , 91. J. Vorel , 92. A. Petr - 59. D. Vogl , 61. V. Kadlec , 64. F. Navrátil , 66. M. Zachař .
Hráči zápasu: D. Stropnický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brych Jiří - NĚMEC Václav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra hostů

Roudné je rozjeté a myslím si, že si s Protivínem poradí a vyhraje.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích