1:1
(0:0)
91. D. Tomek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice sahaly po třech bodech, konečnou remízu zařídil Tomek


Branky


19

Dražice, které v minulém kole padly v důležitém duelu se Semicemi, musely rychle zapomenout na první jarní porážku a pokusit se zabojovat o body v prvním domácím utkání jara, ve kterém svěřenci Jiřího Jaroše přivítali Spartak z Trhových Svinů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body? Nikoliv!

Zápas nabídl na dražickém trávníku vyrovnanou partii, která moc šancí nenabízela. Nakonec se fanoušci dočkali dvou domácích a jedné hostující nebezpečné šance, ani jedna však za brankáři neskončila. Kdo však bohužel v utkání rychle skončil byl domácí Arsen Fulei, který musel ve 22. minutě kvůli zdravotním problémům střídat.

Na branky se nakonec čekalo až do samotného závěru utkání a první z nich přišla v 78. minutě. Po standardní situaci domácích se v následné skrumáži nejrychleji zorientoval Ondřej Hornát, který poslal Dražice do vedení. To dlouho domácí bránili a už se zdálo, že se dočkají fanoušci vítězství svých domácích borců. Jenže v nastavení rozehráli hosté rohový kop, který nakonec za Žákova záda usměrnil Daniel Tomek.

Zápas dvou týmů ze spodních pater tabulky tak přinesl remízový výsledek 1:1 a oba týmy si tak odnáší bod. Nutno však dodat, že šťastnější za něj budou rozhodně více hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: První půle přinesla vyrovnanou partii, ve které měly oba týmy svoje dobré šance. Ve druhém poločase jsme se ujali vedení, a když už jsme se viděli se třemi body, tak hosté v poslední možné šanci vyrovnali. Musíme brát aspoň tedy ten bod a jít nadále zápas od zápasu.




Sestavy


TJ Dražice
J. Žák [-] (46. J. Počinek [-] ) - T. Běhoun [-] (73. J. Turek [-] ) , D. Tůma [-] , M. Mareš [-] , A. Fulei [-] (22. J. Stuchlík [-] ) , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] (86. E. Böhm [-] ) , D. Štecher [-] , T. Bareš [-] , A. Sváček [-] , O. Hornát [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , J. Macák [-] , L. Zítek [-] (73. V. Pavel [-] ) , M. Kodras [-] (46. J. Novák [-] ) , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] (63. J. Tůma [-] ) , M. Chromčák [-]

ŽK: 82. M. Mareš , 90. J. Štecher - 18. O. Hruška , 77. O. Kolář , 90. D. Brůha , 90. V. Pavel , 92. O. Šafránek .
Hráči zápasu: O. Hornát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaštánek Libor - BRYCH Jiří, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tento zápas nemá kam uhnout, na krásně připraveném dražickém pažitu zvítězí domácí!

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Kotrba
Tip experta: výhra hostů

Dražice výhodu domácího prostředí nevyužijí a padnou s Trhovými Sviny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí zaberou a nepříjemného soupeře po boji porazí.

Tip: výhra domácích