Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň vyloupila Třebětice, hattrickem se blýskl Martin Průcha


Branky


20

Úvod jarní části sezony zavítal v neděli také do Třebětic, kde Motáci vyzvali v derby třeboňskou Jiskru. Souboj, který sledovalo nad tři sta diváků nakonec přinesl pět branek, bohužel pro domácí fanoušky se však trefovali pouze hostující hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra

Do nedělního utkání vstoupili sice aktivněji hosté, první větší příležitost však zapsali domácí. V 15. minutě jeden z domácích hráčů nebezpečně hlavičkoval, tato šance zamířila však nad branku Kopeckého a na tahu tak byli hosté. Ve 21. minutě se ke střele odhodlal Leoš Hromádka, který prostřelil Adama Pokorného a poslal Jiskru do vedení. Vstřelená branka dodala Jiskře potřebnou jistotu na kopačky jejich hráčů a po několika pokusech mimo branku přidal druhou branku Třeboně v utkání Filip Radosta, který přehodil třeboňského brankáře a uzavřel tak první poločas utkání. 

Průchův poločas

Do druhého poločasu vstoupili domácí Třebětice s cílem udělat něco s nepříznivým výsledkem. Proti byl ale ostrostřelec Martin Průcha, který po dvou minutách od začátku poločasu vstřelil třetí branku Třeboně v utkání, která definitivně rozhodla. Průcha však neměl v utkání dost a následně přidal ještě další dvě branky. Třeboň tak nakonec, i díky hattricku Martina Průchy, zvítězila poměrem 5:0 a po velmi dobrém výkonu bere zaslouženě tři body. Třebětice se snažily aspoň o čestný úspěch, ten však domácím upřel brankář Kopecký, jenž zlikvidoval všechny domácí pokusy.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Hosté zaslouženě zvítězili a čestný úspěch nám uzmul skvěle chytající brankář Kopecký.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Do Třebětic jsme jeli s pokorou, jelikož nám vypadla nerozlučná stoperská dvojice Širhal, Tůma. Nahradili je Pánek a Zavadil a poradili si s tím na výbornou. Na kraje museli záložníci, kteří se s defenzivními úkoly popasovali na jedničku. Celý tým šlapal naplno a nedovolil soupeři skórovat. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili si šance. Třebětice měly v 15. min. velkou šanci, ale hlavičkovaly nad branku. Ve 21. min. otevřel skóre povedenou střelou Hromádka. V dalších minutách jsme měli několik šancí, ale zakončení šlo mimo branku. Ve 38. min. přehodil Radosta brankáře a vedli jsme 2:0. Po poločase, kdy soupeř zřejmě chtěl se zápasem ještě něco udělat, jsme brzy Průchou vstřelili 3. branku. Průcha přidal ještě dvě branky v 53. a 63. min. Za tento výsledek a předvedenou hru se zasloužil celý tým, který doslova přehrál Třebětice rozdílem třídy. Bohužel se nám zranil kapitán týmu Matoušek a musel už v prvním poločase střídat.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] - M. Kelbler [-] (87. M. Štěpán [-] ) , J. Cech [-] , V. Habr [-] , O. Černoch [-] (83. R. Tříletý [-] ) , V. Švarc [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] (54. L. Gall [-] ) , R. Nehyba [-] , F. Nehyba [-] (62. F. Solař [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Průcha [-] (84. P. Valíček [-] ) , J. Zavadil [-] , J. Vrána [-] , D. Andres [-] , K. Bicenc [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , L. Hromádka [-] (86. Š. Candra [-] ) , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-] (42. J. Vranovský [-] )

ŽK: 70. V. Novák , 73. V. Švarc - 49. F. Radosta , 89. J. Vranovský .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - ŠŤASTNÝ Radek, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 3. 2024 15:03
Výhra domácích
Pokud domácí nastoupí v plné sestavě, tak vyhrají.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra hostů

Dle mého to bude pěkný zápas ve kterém Třeboň zvítězí a udrží kontakt s čelem soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

I když zřejmě přijde velká návštěva, tak ani s diváckou kulisou v zádech domácí proti silné Třeboni nevyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích