2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 16:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čekání je u konce! Semice berou první tříbodové vítězství v sezoně


Branky


18

Trvalo to šestnáct kol, čekání je však u konce. Semice se na úvod jara dočkaly a v důležitém utkání o "šest" bodů porazili svěřenci Marcela Nouska Dražice poměrem 2:0. Rozhodující branku vstřelil ve 24. minutě Jakub Micka, který do Semic zamířil v zimní přestávce z Podolí. Druhou branku přidal v závěru prvního poločasu Pavel Keclík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přímý kop rozhodl

Na umělém trávníku v Písku se hrál fotbal, který zpočátku přinesl dlouhé nákopy hostujících hráčů, které však spolehlivě sbírala domácí obrana. Důležitost prvního gólu byla ve vzduchu hmatatelná a odpověď na tuto otázku poznali fanoušci ve 24. minutě. Semice zahrávaly přímý kop z hranice vápna, který nakonec skončil zásluhou Jakuba Micky za zády Počinka a semická posila z Podolí poslala své nové spoluhráče do vedení. Gól dodal domácím sebejistotu a náskok mohl navýšit vzápětí Filip Blažek. Hráč s číslem patnáct na zádech však nejprve nedokázal přejít před Počinka a následně jeho druhý pokus rozezněl brankovou konstrukci. Čas pomalu a když už se zdálo, že hráči půjdou do kabin za stavu 1:0, tak si míč vzal na starost Pavel Keclík, který po chybě hostující obrany ve 42. minutě zvýšil náskok domácích na 2:0.

Boj bez branek

Druhý poločas přinesl na trávník spíše boj a fotbal se doslova vytratil ze hřiště. Mnoho faulů, tvrdých osobních soubojů a dlouhých nákopů nepřineslo již žádnou gólovou radost a domácí Semice, které se začaly strachovat ve druhém poločasu o výsledek, nakonec dvoubrankový náskok udržely. Zápas o "šest" bodů tak nakonec vynesl svěřencům Marcela Nouska první tříbodové vítězství v sezoně, naopak Dražice drží nad Semicemi již pouze čtyřbodový náskok.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Máme velikou radost, že jsme to konečně protrhli a máme první vítězství. Další pozitivní věc je čisté konto, na kterém má rozhodně veliký podíl obrana s brankářem Lukešem. První půle byla z naší strany rozhodně lepší a byli jsme více na míči než hosté, kteří přijeli s jednoduchým stylem hry. Jsme rádi, že se Jakub Micka hned po příchodu uvedl gólem. Druhá půle byla z pohledu diváka nekoukatelná. Hodně soubojů, faulů a hra byla rozkouskována. Začali jsme se bát o výsledek a nehráli jsme to, co jsme řekli. Byl to spíš boj, který jsme dotáhli do vítězného konce.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Bylo znát, že hrají dva týmy ze spodku tabulky. Po vyrovnaném úvodu se domácí ujali po standardní situaci vedení, na které jsme nedokázali reagovat a do konce poločasu jsme inkasovali ještě podruhé. Těžko se to hodnotí. Musíme jít zápas od zápasu.



Sestavy


FC AL-KO Semice
P. Lukeš [-] , J. Micka [-] (81. J. Sádlo [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (67. R. Veleman [-] ) , F. Blažek [-] , D. Šourek [-] (85. J. Forman [-] ) , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , P. Listopad [-] , J. Hrala [-] (85. M. Císařovský [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Mareš [-] , D. Štecher [-] , J. Štecher [-] , M. Stuchlík [-] (47. J. Svojše [-] ) , J. Stuchlík [-] (54. D. Tůma [-] ) , A. Fulei [-] , T. Bareš [-] , A. Sváček [-] , O. Hornát [-] , M. Veselý [-] (81. R. Vačlena [-] )

ŽK: 34. L. Zborník , 50. J. Hrala , 60. F. Blažek - 50. D. Štecher , 60. J. Svojše , 78. O. Hornát .
Hráči zápasu: J. Micka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - LEIŠ Filip, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Pro Semice začíná jaro hned zápasem o 6 bodů a věřím, že ho zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Semice pokud se budou chtít zachránit musí doma bodovat. Snad se dobře připravili a jaro zahájí výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích