3:4p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polepské údolí zahalilo sedm branek a penaltová tečka na závěr! Kozel trefil další krásný gól


Branky


10

Interesantní utkání nabídl duel Polep s Krakovany. Aktéři zápasu již dříve avizovali, že půjde o tzv. šest bodů, jedná se totiž o přímé konkurenty v boji o záchranu v soutěži. Duel, hraný za nepříliš teplého počasí, nakonec přinesl sedm branek a zápletku v podobě penaltového rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby a krásné góly

Vhled do záapsu nám nabídnou povedené komentáře domácího ternéra Ondřeje Dvořáka a hostujícího obránce Ondřeje Černého.

 

 

Ondřej Černý: Za nedělního studeného odpoledne jsme vyběhli k utkání o „šest bodů“ na hřišti v Polepech. Již ve druhé minutě jsme se ujali vedení, když domácí chybnou přihrávkou vyslali na bránu T. Sixtu, který před Bartákem prokázal instinkt zabijáka, jedna nula pro nás. Bohužel již v sedmé minutě domácí vyrovnali po naší chybě, kdy jsme nešťastně odvrátili centr přímo k Hynkovi, který neměl problém zakončit do poloprázdné brány.

 

V deváté minutě bylo ještě hůře, a to, když dlouhý nákop odhlavičkoval Myška pouze do zad Nerudy, od kterého se míč odrazil opět k Hynkovi, který neomylně trestal, dva jedna pro domácí. Po těchto gólech jsme však začali postupně přebírat otěže hry a dařilo se nám přitlačit domácí k jejich brance. Tento tlak vyústil ve vyrovnání, které v šestadvacáté minutě zařídil z velkého vápna krásnou plackou o břevno Věříš, pochvalu za nahrávku zaslouží Neruda, který krásně přes Kovaříka pronikl do vápna, aby následně vybídl ke skórování právě Věříše. O minutku později dokonal obrat, dalším gólem roku Kozel, který nechytatelnou bombou ze třiceti metrů vymetl pavučiny Bartákovi brány, tři dva pro nás. Do poločasu se stihlo už pouze několik slovních rozmíšek a do kabin jsme tak šli za našeho jednobrankového vedení.

 

 

Ondřej Dvořák: Po posledním zápasu jsme šli do utkání výrazně oslabeni zraněními, přesto jsme však byli odhodláni se proti Krakovanům ucházet o všechny 3 body. Úvod utkání byl velice hořkosladký, soupeři jsme sice vůbec nedovolili jakkoliv ofenzivně hrozit, ale bohužel se ukázalo, že dovedeme být sami sobě soupeřem a útočníkovi soupeře jsme sami "namazali" do tutovky, kterou hned v úvodu zápasu proměnil. V dominantním úvodu jsme pokračovali a odměnou nám byla blesková reakce v podobě dvou branek našeho útočníka Tomáše Hynka.

 

Postupem času jsme svými chybami pouštěli soupeře čím dál více do hry, takže postupně začaly gólově hrozit i hostí, kteří tak nejprve srovnali a následně se dostali do vedení po ráně zpoza vápna do šibenice. Gól to byl divácky překrásný nicméně v něm hrálo nutnou dávku štěstí, není náhoda, že takové góly vídáme velice zřídka, na to se však historie ptát nebude, každopádně jsme soupeři pro střelu nechali žalostně moc času a mohl si tak míč pohodlně přebrat, připravit a vypálit. Po bláznivých změnách skóre v úvodu zápasu se ve druhé fázi první půle již skóre neměnilo.

 

Muletus hrdinou

Ondřej Černý: Do druhého poločasu jsme vyběhli odhodláni udržet vedení a odvést si tak všechny tři body. Nahrálo nám i zranění domácího špílmachra Kmocha, který musel o poločase střídat, na hru domácích mělo toto střídání velký vliv, jelikož na hřiště poslali dvoumetrového M. Sixtu a začali hrát více vzduchem.

 

 

Špatný vliv na hru měli také bohužel i některé výroky sudího Loweho, který ze zápasu začal dělat tak trochu bramboračku. Vše vyvrcholilo zhruba kolem šedesáté minuty, kdy po faulu na našeho hráče ve vápně písknul penaltu pro domácí. K penaltě si stoupnul po dvou gólech sebevědomý Hynek, jeho k pokus však parádním způsobem čapnul Honza „muletus“ Špinka, který si dokázal poradit i s dorážkou. Když už to vypadalo, že si odvezeme všechny tři body, tak se domácím po závaru z rohového kopu povedlo v osmasedmdesáté minutě šťastně vyrovnat. Následně jsme ještě měli pár šancí na to vzít si vedení zpět, bohužel všechny centry byly příliš dlouhé a utkání tak skončilo tři tři.

 

 

Ondřej Dvořák: Ve druhé už to nebyl fotbal nahoru dolů, ale z obou stran to bylo opatrnější a kontrolovanější, navzdory tomu jsme se po faulu na Tomáše Exnera ve vápně soupeře dostali k pokutovému kopu, který jsme bohužel neproměnili, a tak soupeř stále držel těsné vedení. Ke konci zápasu jsme se dostávali do čím dál většího tlaku, který vyústil v rohový kop a gólovou hlavičku Exnera. Další, a tedy vítěznou branku, se nám vstřelit bohužel nepodařilo, a tak následovala loterie v podobě penaltového rozstřelu. Soupeř se u všech pěti pokusů nemýlil a odváží si tak celkem 2 body. 

 

 

 

 

Penaltová loterie

Ondřej Černý: V penaltové loterii jsme byli nakonec šťastnější, a to, když se Špinkovi podařil jeden pokus domácích lapit, naproti tomu naši střelci nedali Bartákovi žádnou šanci a cenný bonusový bod tak putuje s námi do Krakovan.



Ohlasy k zápasu


TJ Polepy
Obránce Ondřej Černý: Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že získáme dva body, tak bychom je brali, gól chvíli před koncem ale mrzí, ale i tak jsme spokojeni. Příští týden nás doma čeká těžký špíl jménem Brod, proti kterému se pokusíme umíchat kvalitní beton a uvidíme, na co to bude stačit.

TJ SK Krakovany
Trenér Ondřej Dvořák: Zápas byl bohužel velice ovlivněný našimi zraněními, které několik hráčů nepustilo do hry nebo limitovalo jiné, kteří i přes zdravotní potíže nastoupili, jsem přesvědčený, že v nezdecimované sestavě bychom z tohoto zápasu odcházeli s přesvědčivou výhrou a 3 body, na to se ovšem pochopitelně nehraje. Moc bych chtěl poděkovat klukům za odmakaný zápas a ocenit jejich houževnatost, kdy někteří nastoupili i přes velké zdravotní potíže. Zároveň děkujeme divákům, kteří nás dorazili podpořit i v chladném počasí. Musíme se teď dát hlavně zdravotně do pořádku a příští týden vyrážíme do nepříjemných Libodřic.



Sestavy


TJ Polepy
O. Barták [-] - V. Kočí [-] , L. Slezák [-] , O. Doležal [-] , T. Hynek [-] , L. Kmoch [-] (46. M. Sixta [-] ) , D. Pych [-] , O. Richter [-] , M. Kovařík [-] (77. Š. Jindra [-] ) , M. Dohanič [-] , T. Exner [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Myška [-] , M. Kutil [-] - L. Chvojka [-] , O. Beneš [-] , T. Sixta [-] , P. Kozel [-] , D. Horák [-] - L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] , M. Věříš [-]

ŽK: 45. L. Slezák , 85. M. Dohanič - 8. T. Sixta , 39. O. Beneš , 52. L. Neruda , 67. P. Kozel , 77. D. Horák , 83. P. Myška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÖWE Vilém - SOKOL Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů