3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol doma sezonu ukončil vítězstvím proti druhému týmu tabulky


Branky


6

Poslední zápas sezony obou týmů už ani pro jeden nebyl nijak zásadní, protože o jejich následujícím působení ve skupině již bylo rozhodnuto před ním. Do zápasu proto mohli hráči nastoupit s klidem a rozvahou, což se lépe povedlo těm z Luštěnic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlízov v prvním poločase podcenil nástup do utkání

Start utkání hosté překvapivě jak kdyby zaspali. Sokol naopak do zápasu vlétl jako uragán a od začátku se snažil dostat soupeře pod tlak. Hned ve 12. minutě se úsilí vyplatilo, když branku vstřelil pětatřicetiletý obránce Petr Pavlíček a domácí tím poslal do vedení 1:0. O deset minut později šel na bránu osamocený hráč domácích, jenže před vápnem ho zezadu podrazil obránce hostů Jiří Růžička. Ten od rozhodčího Lubomíra Remence viděl nekompromisní červenou kartu a musel odejít do kabin. Hra v deseti Hlízovu vůbec nevycházela a začali příliš ztrácet jednoduché balony. Před koncem poločasu vedení domácích ještě navýšil Martin Feigl, který ve 41. minutě poslal míč za záda gólmana Michala Míška. Víc se toho v prvním poločase už nestalo, a tak šli hráči do kabin za stavu 2:0.

Nepříliš pohledný fotbal a radost domácích z vítězství

Je faktem, že druhý poločas už byl pouze formalita. Hosté sice zkoušeli hrou na dva útočníky domácí tým ještě zaskočit, ale přestože si nějaké šance vypracovali, chyběla jim vždy gólová koncovka. Ta však vycházela domácím při útocích přes dlouze nakopnuté balony, což v 75. minutě utkání potvrdil útočník Luštěnic Tomáš Hrdlička, který změnil stav utkání na konečných 3:0. Tím pro Hlízov zápas skončil, protože v deseti hráčích dohnat za patnáct minut tříbrankový rozdíl je v podstatě nemožné. Fotbalisté Luštěnic se ještě snažili kombinační hrou dostat k nějaké šanci, ale zápas už se spíš opravdu jen dohrával. Domácí tedy na svém hřišti mohli oslavit výhru v posledním kole letošní sezony a těšit se z nadcházející letní přestávky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško, trenér: "Hosté začali vlažněji, což nakonec rozhodlo o výsledku utkání. Hned ve 12. minutě nezachytili rychlý protiútok, z něhož dostali první gól zápasu. O deset minut později šel náš hráč od půlky hřiště sám na bránu a kousek před vápnem byl zezadu podražen, za což následovala červená karta. Zbytek zápasu se už jen dohrával a my jsme přidali další dva góly. Jsem rád, že jsme poslední zápas zvládli a kluci si mohli užít rozlučku. Po druhém místě z minulého roku, pro nás byla letošní sezona složitá, neboť jsme dohrávali jak podzimní, tak jarní část bez pěti hráčů základní sestavy. Z tohoto pohledu jsme rádi, že jsme skončili ve středu tabulky."

FOTBAL Hlízov
David Linhart, trenér: "Měli jsme velice špatné nastavení do zápasu, tři čtvrtiny týmu šly do utkání, že se jim nemůže nic stát a že dáme soupeři tři góly. Opak byl ale pravdou. Už v první minutě nám gólman namazal, ale my jsme šanci neproměnili. Domácí hráli dlouhé nákopy na rychlonohého hráče na levé straně, který nás dvakrát varoval, své šance nedal. Pak dal soupeř první gól, poté šli domácí sami na brankáře, Jiří Růžička hasil na poslední chvíli a byl zaslouženě vyloučený. Hráli jsme v deseti a hra nám vázla. Hráli jsme komplikovaně, ztráceli jsme jednoduché míče. Po sérii chyb jsme dostali druhý gól a bylo hotovo. Ve druhém poločase jsme hráli na dva útočníky, měli jsme dvě nebo tři šance, ale další nakopnutý balon znamenal třetí gól v naší síti a nebylo co řešit. Jsem zklamaný. Před sezonou bych bral druhé místo všemi deseti, ale závěr sezony nebyl dobrý. Zranili se nám zkušení Vančura a Maxa a to nám ukázalo, že tím chybí kvalita v útočné fázi. Navíc jsme začali dostávat dost zbytečné góly, poslední měsíc jsme i špatně trénovali. Kluky chci ale ocenit za druhé místo."



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
J. Žáček [-] - M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] (87. M. Antl [-] ) , M. Krkoška [-] (75. T. Podzimek [-] ) , V. Horák [-] , O. Mísař [-] , M. Feigl [-] , O. Fišer [-] (86. J. Hrynčuk [-] ) , T. Hrdlička [-] , J. Grus [-] , J. Grus [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - J. Růžička [-] , R. Hačka [-] , D. Martínek [-] , P. Zdeňka [-] - M. Král [-] , P. Růžička [-] , J. Málek [-] (61. M. Šváb [-] ) , M. Jilemnický [-] (46. L. Kubín [-] ) , R. Šesták [-] (46. M. Kruliš [-] ) - F. Tichý [-] (86. M. Vojtíšek [-] )

ŽK: 10. R. Šesták , 82. L. Kubín . ČK: 26. J. Růžička .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - ZUSKIN Petr, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů