2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O konečný výsledek se postarali pouze tři střelci


Branky


27. O. Šimek , 81. O. Šimek - 47. M. Azilinon , 52. M. Azilinon , 64. L. Kalous (p.) , 90. L. Kalous
6

Přes pomalejší začátek v prvním poločase to v tom druhém fotbalisté obou týmů svým fanouškům vynahradili se vším všudy. Navíc Psáry potvrdili na hřišti soupeře své první místo v tabulce dalším vítězstvím. Horky nad Jizerou oproti tomu propadly na jedenácté místo tabulky, kde jsou za Luštěnicemi a fotbalisty z Mělníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra fotbalových příležitostí příliš nepřinesla

Na obou týmech bylo znát, že jde o předposlední zápas sezony. Ze začátku se dopředu nikdo moc neměl, bylo zde pouze pár vytvořených šancí, které však nikdo nedokázal zužitkovat a žádná tak neskončila gólem. Ve 27. minutě zápasu se o změnu skóre postaral Ondřej Šimek, který poslal domácí do jednobrankového vedení. Zbytek důležitých událostí se stal až ve druhé polovině, která přinesla více akcí a fotbalových momentů. 

Psáry potvrdily roli favorita a odvezli si ze soupeřova trávníku další tři body

Od startu druhé půle Psáry začaly být značně lepším týmem, což potvrdil Michael Azilinon, který se ve 47. minutě postaral o srovnání na 1:1. Navíc trvalo pouhých pět minut, než se ten samý hráč s číslem 15 dostal do další gólové šance, kterou bez váhání proměnil. Akce tohoto muže přinesly Rapidu vedení 2:1 a zklidnění jejich hry. Vedení ještě navýšil v 64. minutě záložník hostujících Lukáš Kalous, když proměnil pokutový kop, který nařídil rozhodčí Otto Kovář. Po této brance se hráči Psár zatáhli spíše do obrany a začali hrát defenzivnější hru než je jejich zvykem. Toho sice využil domácí střelec prvního gólu, když se díky jeho druhé vstřelené brance Horky dokázaly v 81. minutě přiblížit svému soupeři opět na rozdíl jedné branky a bylo na nich poté vidět, že se ještě snaží nadechnout minimálně k vyrovnání stavu zápasu. To se jim ale nepodařilo a naopak hostujícímu fotbalistovi Lukáši Kalousovi se povedlo výsledek utkání jeho druhou trefou změnit na konečných 2:4. To znamená, že sice padlo šest branek, ale postarali se o ně tři hráči, kterým se podařilo vstřelit po dvou gólech. I to ze zápasu udělalo velice zajímavou fotbalovou podívanou. 



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Jíra [-] - M. Hlatshwayo [-] , M. Kril [-] , T. Mbah [-] , O. Šimek [-] , M. Nosso [-] , N. Khornauli [-] , D. Machů [-] , O. Brooks [-] , L. Janovský [-] , V. Holakovský [-]

SK Rapid Psáry
T. Foferka [-] - Š. Studnička [-] , J. Půlpan [-] (46. O. Kalous [-] ) , L. Kalous [-] , M. Azilinon [-] , L. Přeučil [-] , M. Mikyska [-] , I. Krasnyanyk [-] , M. Štancl [-] , M. Kováč [-] , R. Keller [-] (72. D. Kouba [-] )

ŽK: 45. M. Azilinon , 80. M. Mikyska .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, VAŠÍČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů