M. Macek 13.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jinočany doma narazily na Vestec, prohrály o jedinou branku


Branky


7

Zápas mezi Jinočany a Vestcem nám nabídl tři branky a mnoho akce, která se samozřejmě od zápasu tohoto kalibru očekávala. Dva velmi kvalitní celky sehrály atraktivní utkání, na které se teď pojďme podívat trochu podrobněji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

 

Utkání začalo a oba kluby začaly s jejiich klasickým, kvalitním herním projevem. Nutno ale říci, že tolik šancí, jako se očekávalo, nepřišlo. Jinočany se pokoušely všemožnými způsoby ohrozit hostující bránu, ale zcela objektivně se jim to nedařilo a hosté na tom byli velmi podobně. Po jedné akci se domácí přeci jen dostali do zakončení, z rohového kopu ale i přes dobrý pokus hlavičkou jednoho z hráčů branka nepadla.

 

I tak jsme se ale dočkali změny ve skóre. Poté, co Macek zkoušel své přihrávací kvality, se mu podařilo (pravděpodobně) náhodou přelobovat brankáře hostů a bylo to 1:0 pro Jinočany. Mimo tento zásah je důležité zmínit četné šance domácího Sedláčka, kterému se ale po jeho akcích nepodařilo dostat míč za záda gólmana. Poločas tak skončil lépe pro domácí, pojďme se podívat na ten druhý, kde se situace razantně změnila.

Obrat a ztráta domácích

 

V druhém poločase se Jinočanům už tolik nedařilo. Nedokázali si udržet svůj herní projev z prvního dějství, hosté se dokázali adaptovat a byla z toho pohroma. Vestec, známý svými herními kompetencemi, se totiž oklepal a dokázal si vytvořit mnoho šancí, přičemž především díky chybám v řadách domácích zvádl zápas kompletně otočit ve svůj prospěch.

 

Hitparáda v podání hostujícího klubu začala v 72. minutě, kdy se prosadil Vosáhlo a vyrovnal na 1:1. Hned o 9 minut později už zvládli hosté kompletně otočit, když se trefil Chaloupka a dokonal obrat - 1:2. Zápas tímto výsledkem skončil a i přes snahy Jinočanů se radovali pouze hosté, kteří zápas otočili a zvítězili.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek - trenér: Kdyby jsme v prvním poločase proměnili své šance, byl by průběh odlišný. Soupeř potrestal naše chyby, nějaké šance jsme měli, ale nedokázali jsme je proměňovat. Utkání vyhrál ten šťastnější.




Sestavy


FK Jinočany
D. Páleník [-] - A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] , P. Vávra [-] (63. J. Nový [-] ) - T. Volek [-] , T. Pelikán [-] , M. Pivrnec [-] , J. Řehák [-] - I. Bogár [-] (63. F. Krejbich [-] ) , J. Sedláček [-] (63. F. Vostracký [-] ) , M. Macek [-] (75. P. Simandl [-] )

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - M. Hendrych [-] , J. Hobza [-] , D. Silovský [-] (64. D. Minha [-] ) , O. Vlasák [-] (53. M. Chaloupka [-] ) , P. Pecinovský [-] , J. Kolačný [-] (72. E. Héč [-] ) , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , A. Bodlák [-] , J. Maňák [-] (27. J. Bodlák [-] )

ŽK: 86. J. Řehák - 34. O. Vosáhlo , 86. J. Hobza .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vlk Miroslav - TVAROH Petr, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

Hráči z Jinočan jsou doma silní a opět zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích