Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:30

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram doma napravila své zaváhání z Jinočan, porazila Klecany


Branky


9

Spartak Příbram zatím zažívá velmi dobrou jarní část soutěže. Po prohře z minulého kola, která byla na jaře tou zcela první, ale měla jasný úkol - porazit Podlesí a opět najet na výherní sérii. Podlesí na favorita jen těsně nestačilo, rozhodl Buchta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a dynamická hra

Už od prvních minut utkání si Příbram zvládla vytvářet šance, které vycházely z ústavičného tlaku domácího klubu. Podlesí se snažilo bránit, což se mu také velmi efektivně dařilo...tedy až do osmé minuty zápasu. To se po centru Hotového do hlavy dostal dobře hrající Slepička a poslal Spartak do vedení - 1:0. Následovaly jen čtyři minuty, které dělily první gól domácích od toho druhého. Opět v akci figuroval kapitán Slepička, který si vyměnil míč s Jeníkem a ten navýšil na 2:0.

 

Po chybě domácích ale hosté dostali kapku naděje a energie. Míče se po pochybení ujal Šlapák a korigoval stav na průběžných 2:1. Ve zbytku prvního poločasu se už nic výrazného neudálo, do šaten se tedy šlo za stavu, který pochopitelně více vyhovoval domácím. 

Srovnání a pozdní rozhodnutí

Do druhého poločasu vstoupily oba celky s rozdílným cílem. Domácí z Příbrami chtěli navýšit své vedení, aby si udrželi pozici v utkání, kterou získali v poločase prvním. Hosté z Podlesí naopak chtěli usilovat o srovnání skóre a následně možné rozhodnutí a tříbodový zisk. První část plánu se hostům povedla náramně, když se po velmi dobře zahraném přímém kopu výstavně trefil hostující Polák a upravil stav na 2:2.

 

Domácí se snažili z inkasovaného gólu co nejrychleji oklepat, což se jim poměrně rychle podařilo. Sice se na nějakou dobu ujali otěží zápasu hosté, Spartaku ale patřil závěr. Po kombinaci, ve které mimo jiné opět figuroval i Slepička, se k míči dostal Buchta a získal domácím všechny možné body - 3:2. Tímto výsledkem utkání také skončilo, Příbram se tak mohla radovat, Podlesí ztratilo. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Můžeme litovat hned několika vyložených, neproměněných šancí. Nutno pochválit fanoušky, kteří i přes nepříznivé počasí dorazili na stadion. Výhry si ceníme.




Sestavy


Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - T. Prokeš [-] , T. Spousta [-] (57. D. Prokeš [-] ) , M. Slepička [-] , T. Jeník [-] (89. M. Hejduk [-] ) , T. Zápotočný [-] (93. T. Balík [-] ) , D. Vošmik [-] , D. Tarczal [-] , K. Češka [-] , J. Hotový [-] , M. Srch [-] (62. P. Buchta [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - R. Jandera [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , M. Polák [-] (75. R. Halamai [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (16. V. Janů [-] ) , J. Trefný [-] , J. Mezera [-] , M. Skočdopole [-] (70. F. Šrajn [-] ) , J. Jiránek [-] (85. M. Branžovský [-] )

ŽK: 36. D. Tarczal , 53. T. Spousta - 23. R. Jandera , 78. J. Jiránek .
Počet diváků: 233. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - OBRAJTR Tomáš, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra domácích

Příbrami se na jaře daří, Podlesí má nevyrovnané výkony, body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích