0:3
(0:1)
25. D. Hájek (p.)
55. P. Dubský (vl.)
80. O. David
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:15

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves nedokázala překvapit favorita z Berouna


Branky


25. D. Hájek (p.) , 55. P. Dubský (vl.) , 80. O. David
6

V sobotu se proti sobě utkaly celky Nelahozevsi a Berouna. Favorizovaní hosté zvládli zápas na jedničku a po třech vstřelených brankách si domů odvezli plný počet bodů. Nelahozeves naopak stále setrvává na předposlední pozici v tabulce před Voticemi a vyčkává na svou chvíli. Za hosty vstřelil rozhodující gól Hájek z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a nevýrazný fotbal

Nelahozeves šla do utkání s cílem výhry, což ale nebyl vůbec jednoduchý cíl na dosažení. Beroun se totiž nejen nachází na lepší pozici v tabulce, ale také zvládl úvodní zápas jara, což se jeho soupeři nepovedlo. Zápas začali lépe domácí, kteří si ale nedokázali vytvořit žádné výraznější příležitosti a tak byla řada na hostech z Berouna.

 

Ti se ve 24. minutě dostali s míčem až do vápna domácích, kde se ho rukou dle rozhodčího dotkl Dubský a nařízena tak byla penalta pro hosty. Domácí byli s verdiktem velmi nespokojení, dle nich se o penaltu spíše nejednalo. Tak či onak, k pokutovému kopu se postavil Hájek a bez větších problému překonal brankáře Fialu v domácí svatyni - 0:1.

 

První poločas už nám žádnou další vyloženou šanci nepřinesl a do šaten se tedy šlo za jednobrankového vedení hostujícího celku z Berouna. Domácí měli v druhém dějství jasný úkol - otočit utkání a získat tři body.

Beroun bere vše

Druhý poločas se domácím vůbec nepovedl. Nelahozeves sice neobdržela žádný velký počet branek, ale i přesto byl Beroun výrazně lepším celkem. To se začalo projevovat hned v úvodu poločasu, konkrétně v 55. minutě. Po standartní situaci se Nelahozevsi nepovedlo odehrát míč do bezpečí a hosté se tak dostali do velké šance. Po zpětné přihrávce se míč dostal až na místo mezi desítkou a malým vápnem, kde se ho sporným způsobem dotkl domácí Dubský, od kterého se dle zápisu odrazil za záda domácího gólmana - 0:2.

 

Pro Nelahozeves velmi špatná pozice a situace. Musela tak otevřit hru, což se jí v poslední desetiminutovce nevyplatilo. Dva prohrané osobní souboje z pohledu domácích znamenaly další příležitost, které se zmocnil David a naposledy překonal gólmana Fialu - 0:3. Tímto výsledkem zápas skončil a tři body si tak odnášel hostující celek, domácí naopak opět ztratili.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Po prvních dvaceti minutách bych si nemyslel, že prohrajeme. Po penaltě jsme ale šli s naším výkonem dolů a zaslouženě jsme prohráli.

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek - sekretář klubu: Přečkali jsme prvních patnáct minut, kdy měli domácí velký tlak. Velké problémy nám dělal vítr a vysocí hráči Nelahozevsi, ale po našem střídání jsme hru kompletně ovládli a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - J. Holý [-] , M. Pekárek [-] (64. J. Křtěn [-] ) , P. Tryhuk [-] , A. Janovský [-] , D. Valda [-] (83. V. Lazurko [-] ) , L. Bucha [-] , P. Dubský [-] , D. Kulhánek [-] , T. Buldra [-] , L. Simon [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Horel [-] (67. I. Tapasov [-] ) , O. David [-] , M. Hrypas [-] (78. M. Frydrych [-] ) , J. Šikanedr [-] , D. Hájek [-] , V. Janda [-] (33. M. Honek [-] ) , J. Šmíd [-] , P. Frydrych [-] (46. J. Tlamsa [-] ) , M. Novák [-] , P. Tvrz [-] (23. F. Štefan [-] )

ŽK: 43. R. Zavadil , 55. D. Valda , 73. J. Křtěn - 73. M. Hrypas , 74. J. Šikanedr , 87. J. Šmíd .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Daniel Kaplan
Tip experta: výhra domácích

Jako trenér věřím ve výhru domácích, s ničím jiným do zápasu nejdeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů