Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólový koncert, který vzešel lépe pro Kameničky, dvougólový Horák společně s Vařečkou vystřelily Kameničkám důležitou výhru


Branky


9

Kameničky obsazují bramborové umístění, a to se skóre 42:31 a jednatřiceti body. Příští utkání zavítají do Nasavrk. Tuněchody jsou na osmém místě se skóre 38:42 a pětadvaceti body. Příští utkání sehrají na domácím hřišti proti Heřmanovému Městci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyrgólový poločas

Další kolo okresního přeboru se utkaly velice vyrovnané celky. Byli to domácí, kteří se už po šesti minutách radovali, když se Horák. Tuněchodům to vůbec neuškodilo, jelikož během šesti minut vstřelily dvě branky, kterými otočili dějství zápasu. O ně se postarali Pokorný z přímého kopu a Pískač po rohovém kopu hlavičkou. Hosté už si mysleli, že půjdou do kabin s jednobrankovým náskokem, jenže opak byl pravdou. Rybička ve 41. minutě dokázal srovnat na 2:2 a zápas začal od nuly.

Vařečka vstřelil vítězný gól

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým, který začal hned velkou šancí, kdy šel Hýl sám na domácího brankáře, jenže branku nevsítil. Z následného protiútoku udeřil druhým gólem v zápasu Horák, 3:2. Vedení opět netrvalo moc dlouho, poněvadž přišlo vyrovnání na 3:3, kdy se Adámek prosadil z penaltového kopu. Když už to vypadalo, že se celky rozejdou po bodu, tak se domácí dostali ke střele zpoza vápna, která zapadla přímo k tyči. Kameničky tak díky gólu na 4:3 vyhrávají velice důležité utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Tuněchody
Martin Adámek - Útočník: Myslím si, že by zápasu slušela spíše remíza, ale bohužel jsme prohráli. Škoda, teď musíme zabrat doma a opět vyhrát.



Sestavy


FK Kameničky
M. Bambuch [-] (46. T. Bureš [-] ) - M. Vamberský [-] , M. Adámek [-] (81. J. Vařečka [-] ) , T. Rybička [-] , D. Hromádko [-] (64. M. Hromádko [-] ) , J. Horák [-] , T. Rys [-] , Z. Hloušek [-] , J. Nekvinda [-] , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-]

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - J. Pískač [-] (76. J. Pavelka [-] ) , V. Hýl [-] , K. Horák [-] (46. M. Adámek [-] ) , M. Hanko [-] , D. Radouš [-] (74. V. Hutsuliak [-] ) , P. Pokorný [-] , J. Hudeček [-] (86. M. Šilhánek [-] ) , O. Durilla [-] , J. Bořil [-] , P. Vaško [-]

ŽK: 32. T. Rybička , 69. T. Rys - 12. M. Hanko , 30. J. Bořil .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - KOPECKÝ Martin, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: remíza

Tuněchody panují skvělou formou, a to proti Kameničkám vyjde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích