3:1
(2:1)
15. M. Dvořáček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápící se Kočí ukázalo, jak silné mužstvo mají! Díky třem gólům zvítězilo nad neporazitelnými Miřeticemi, Dostál v závěru podržel Kočí skvělým zákrokem při penaltovém kopu


Branky


9

Kočí je stále na druhém místě se skóre 56:22 a s osmadvaceti body. Příští kolo je čekají třetí Dřenice. Miřetice jsou i přes první porážku na prvním místě s náskokem osmi bodů a se skóre 66:18

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Další kolo okresního přeboru nabídlo šlágr mezi druhým Kočí a lídrem z Miřetic. Od samého začátku bylo zřejmé, že tento duel bude vyhecovaný z obou stran. Mírný outsider z Kočí je takřka jediným týmem, který by mohl poprvé Miřetic porazit. Úvod utkání patřil jednoznačně domácím. Už ve 4. mínutě se mohli radovat z úvodního gólu, který měl na svých kopačkách Radouš. Zmiňovaný Radouš byl zcela neobsazený na penaltovém puntíku, odkud po centru vyslal dělovku z voleje, jenže hostující brankář Švadlenka byl skvěle připraven na brankové čáře a míč dokázal vyrazit na rohový kop. Přišla 7. minuta utkání a nejlepší střelec ligy se po dlouhé době opět prosadil. Brejkovou situaci, kterou začal Nepovím na půli hřiště, následně předal míč Fantlovi na hranici velkého vápna, odkud také Fantl poslal míč Radoušovi do běhu, a ten z velkého vápna vystřelil nechytatelnou střelu k pravé tyči. Následně se do toho obul i hostující celek, který během chvíle vyrovnal stav utkání. Hosté zahrávali rohový kop, na který si domácí brankář špatně vyběhl a míč mu sklouznul po rukavicích do chumlu hráčů, kde hostující hráč hlavičkoval na bránu, jenže míč si do brány kopl Dvořáček, 1:1. Ve 23. minutě měli domácí opět brejkovou situaci, kterou začal na vlastní půlce Nepovím, jenž poslal míč Blažkovi na levou stranu, odkud přišel přízemní centr do vápna na Lamberského, ten ale míč proběhl a s jemnou tečí posunul míč na zadní tyč, kde se nacházel osamocený Koreček, který míč hlavičkou doklepl do prázdné brány. Zbytek poločasu moc šancí nenabídl. Hrálo se převážně ve středu hřiště a střelecké pokusy létaly mimo bránu. Hlavní rozhodčí Hejduk ukončil první poločas za stavu 2:1.

Nepovím udělal pojistku za vítězstvím

Druhý poločas byl jednoznačně v roli outsidera. Kočí si šlo za vítězství, což bylo vidět na hře, kdy si Kočí neustále vytvářelo šance a Miřetice se prakticky do ničeho nemohly dostat. Hosté měli jednu obrovskou příležitost, kdy mohli stav utkání vyrovnat, jenže přímý kop z hranice vápna, který zahrával Drahoš skončil pouze na levé tyči. V 69. minutě přišel pojišťující gól, o který se postaral Nepovím. Ten se trefil z úhlu na zadní tyč po zpětné přihrávce Lamberského, který si tak připsal svou druhou asistenci v utkání. Běžela 85. minuta a Miřetice po smolném zákroku Fabiána zahrávaly pokutový kop. K němu se postavil Kopecký, jenže domácí brankář Dostál pokutový kop chytil, jelikož penalta byla hrůzostrašně kopnuta. Zbylých pár minut se už jen dohrávalo, a tak Kočí jako první tým v sezóně poráží Miřetice. Velký klobouk dolů hlavnímu rozhodčímu, který vyhecované utkání zvládl na jedničku.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Pro nás bylo toto utkání trošku speciální. Chybí nám dost bodů na první místo, a tak jsme chtěli být prvním týmem, co porazí lídra z Miřetic. Já sám jsem si celý víkend říkal, že v neděli přijde a fakt že jo. První poločas byl velice vyrovnaný. Díky úvodní brance jsme byli více v klidu, jenže poté přišel vyrovnávající gól po naší chybě, opět po standardce. Druhý poločas patřil jednoznačně nám, kdy jsme dokázali Miřetice zatlačit na jejich půlku, že oni nic neměli. My přidali dvě branky a zaslouženě zápas vyhráli. Klukům patří velké dík za to, že jsme se nejeb..., povzbuzovali a konečně je porazili. Příští zápas nás čeká další těžká zkouška v podobě Dřenic.

TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Chtěli jsme samozřejmě vyhrát jako každý zápas. Měli jsme pasáže, kdy jsme hráli dobře, ale bohužel i pasáže, kde jsme úplně vypadli v klíčových momentech zápasu. I tak jsme měli dost šancí na to, aby byl výsledek lepší. Hraje se na góly, těch dal soupeř víc, a tak mu gratuluji k vítězství.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - R. Lamberský [-] (83. M. Buznea [-] ) , M. Radouš [-] , Z. Fantl [-] , O. Nepovím [-] (79. P. Capoušek [-] ) , D. Vaníček [-] , M. Blažek [-] (63. D. Rejda [-] ) , M. Dvořáček [-] , L. Štursa [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - L. Zdražil [-] , O. Polívka [-] , R. Kašpar [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , J. Beran [-] (71. V. Vacek [-] ) , F. Sokol [-] (58. D. Bureš [-] ) , J. Polívka [-] , L. Vodrážka [-] (58. O. Najman [-] ) , L. Zdražil [-] (71. M. Kopecký [-] )

ŽK: 86. P. Dostál - 43. O. Polívka , 45. L. Zdražil .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - KOSTKA Martin, NOVOTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Kočí poprvé oloupí lídra z Miřetic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza