8:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovice potvrdily roli favorita, kdy rozhodly už v prvním poločase, Teplý lovil z brány míč hned osmkrát


Branky


O. Pilař , 18. O. Drahý (vl.) , 20. J. Pilař , 27. J. Pilař , 56. J. Pilař , 70. P. Kulhavý (p.) , 81. D. Maršálek , 82. T. Rejl
9

Křižanovice se nachází na pátem místě se skóre 43:28 a třiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Horního Bradla. Slatiňany jsou na devátém místě se skóre 45:40 a čtyřiadvaceti body. Příští utkání přivítají Chrast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o vítězi utkání

Křižanovice vstoupily do utkání výborně a hned ve 2. minutě poprvé udeřily. Jakub Faltys vyslal průnikovou přihrávku, u které byl nejrychleji Ondřej Pilař, ten se kličkou zbavil brankáře a poslal domácí do vedení, 1:0. Poté přebrali iniciativu hosté, největší šanci Borovičky, ale zneškodnil brankář Matějka. Pokusy Trňáka a Václava Stryky mířily mimo tři tyče, a tak se prosadili opět domácí. Střelu Tomáše Stryky vyrazil Teplý jen na kopačky Jana Pilaře, který míč posunul na Ondřeje Pilaře, jehož střelu si do vlastní branky srazil Drahý, 2:0. Od té chvíle bylo na hřišti jenom mužstvo domácích, které se do poločasu prosadilo ještě dvakrát. Výborně rozehraný rohový kop Faltyse si našel Jan Pilař a s přehledem uklidil míč za hostujícího brankáře, 3:0. O sedm minut později vystihl Prokop špatnou rozehrávku hostů a našel Jana Pilaře, který si míč ideálně pustil a přesnou střelou zápas prakticky rozhodl, 4:0.

Další čtyřgólový poločas

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, jako končil ten první, a to i se stejným střelcem, Jan Pilař si ve vápně zasekl obránce a střelou na první tyč zkompletoval hattrick, 5:0. Do střelecké listiny se mohl zapsat i Prokop, ale jeho pokus gólman Teplý vykopl. Domácí to ale nemuselo mrzet dlouho. Ve vápně byl nedovoleně zastaven Prokopchuk a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Kulhavý, 6:0. Namlsaní domácí útočili dál, a tak se skóre měnilo ještě dvakrát. Nejprve se po skrumáži ve vápně dostal k míči Faltys, přiťukl ho Maršálkovi, a ten nedal brankáři Teplému šanci zasáhnout, 7:0. Gólovou tečku obstaral střídající Rejl, který zakončil kombinaci Ondřeje Pilaře s Prokopem přízemní střelou, 8:0. Hosté se mohli dočkat čestného úspěchu, kdy se Borovička kličkou zbavil Matějky, ale levačkou zamířil jenom do boční sítě. Utkání tak pro Slatiňany skončilo obrovským debaklem.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Zápas jsme výborně odstartovali, dostali se brzy do vedení, což nás paradoxně možná ukolébalo a nechali soupeře přebrat iniciativu a vytvořit i několik zajímavých příležitostí. Když jsme přidali druhý gól, uklidnili jsme se, hrou se bavili a přidali další branky. Vítězství je zasloužené a připisujeme si do tabulky další tři body, čímž jsme potvrdili výborný vstup do jarní části sezóny.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Nebyl to náš den. Holt každý den není posvícení. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a soustředit se na další. Křižanovicím gratuluji k vítězství.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - D. Prokop [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] - M. Novák [-] (70. J. Krčmář [-] ) , D. Maršálek [-] , J. Faltys [-] - O. Pilař [-] , T. Stryka [-] (53. O. Prokopchuk [-] ) , J. Pilař [-] (60. T. Rejl [-] ) -

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - T. Borovička [-] , V. Stryka [-] (53. D. Sokol [-] ) , R. Červenka [-] (46. Š. Karlík [-] ) , M. Vích [-] (53. J. Tesař [-] ) , V. Trňák [-] , L. Slavík [-] , J. Rulík [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] , P. Venzara [-]

ŽK: 36. D. Maršálek , 89. D. Prokop - 34. R. Červenka , 51. O. Drahý , 69. V. Trňák , 74. F. Harsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra domácích

Křižanovice doma neztrácí a proti mladému týmu si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů