1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

18.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Vítanova, kterou po chybě zařídil Slováček


Branky


9

Vítanov se nachází na sedmém místě se skóre 32:41 a šestadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě lídra z Miřetic. Nasavrky jsou na jedenáctém místě se skóre 27:44 a šestnácti body. Příští utkání přivítají Kameničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slováček poslal domácí do vedení

Další kolo okresního přeboru nabídlo utkání mezi Vítanovem a Nasavrkama. Už od začátku nebylo hřiště způsobilé k dobré hře. První poločas byl vyrovnaný, i přes časté nakopávaní obou týmů. Ani jeden tým nehrál tak, jak by si asi sám představoval. I tak se do vedení dostal domácí tým, a to po chybě hostů, kterou nejlépe využil Slováček, který se následně nemýlil a míč poslal za záda hostujícího brankáře Řezníčka. Do konce prvního poločasu se nic víc nestalo, a tak hlavní rozhodčí ukončil prvních čtyřicet pět minut se stavem 1:0.

Stejný obrázek a červená karta

Druhé dějství mělo naprosto totožný průběh. Pro diváka to musel být naprosto nekoukatelný zápas. Ani jeden z týmů moc nekombinoval a stále hledal cestu ke gólu přes nakopávané míče. Jenže to měla vždy obrana skvěle pohlídané, a tak to žádný gól za druhou půli nepřineslo. V úplném závěru přišel odporný moment, kdy domácí hráč šlapákem napřímo trefil holeň hostujícího hráče. Domácí Picek za to obdržel okamžitou červenou kartu a mohl jít předčasně do sprch. Hostující hráč může být rád, že nevyvázl s velkým zraněním.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Myslím si, že vyrovnaný zápas. V prvním poločase jsme dali gól z protiútoku, kdy Slováček obešel tři obránce a obstřelil gólmana. Druhý poločas byl za mě remízový, poměrně bez šancí, dohrálo se za stavu 1:0.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Za mě to byl vyrovnaný zápas. Hrálo se na dost špatném terénu, kde se nedalo moc kombinovat. Tudíž musely přijít nákopy. Jediný gól jsme si dali po vlastní chybě, čímž jsme taky prohráli. Na konci utkání náš hráč naštěstí vyvázl bez zranění, ale takto udělat v 97. minutě zákrok? Hrůza.



Sestavy


SK Vítanov
M. Bednár [-] - T. Solnička [-] , V. Myška [-] (99. J. Doležal [-] ) , A. Picek [-] , D. Nevole [-] (76. L. Mrázek [-] ) , D. Picek [-] , J. Slováček [-] , M. Hejduk [-] , O. Stehno [-] (85. R. Kučera [-] ) , P. Pavliš [-] , M. Cestr [-]

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] (99. T. Michek [-] ) , T. Pecina [-] , V. Holec [-] (53. P. Vykoukal [-] ) , T. Novák [-] , V. Losenický [-] , M. Pavlech [-] (15. P. Záruba [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] (91. T. Dostálek [-] ) , R. Michek [-]

ŽK: 41. T. Solnička - 30. R. Michek , 37. V. Řezníček , 97. P. Pecina . ČK: 97. D. Picek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra hostů

Nasavrky teď prokázaly své kvality, ty ukáží znovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích