3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S výsledkem to vypadalo bledě, přesto se Tuněchodští radovali z tříbodového zisku


Branky


7

Tuněchody obsazují sedmé místo se skóre 35:38 a pětadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Kameniček. Vítanov je na deváté pozici se skóre 34:41 a třiadvaceti body. Příští kolo přivítají Nasavrky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Myška poslal Vítanov do vedení

Už od začátku utkání byl lepší tým domácích. Drželi více míč na svých kopačkách a dostávali častokrát do gólových příležitostí. Přesto se hned v 10. minutě jako první prosadil hostující tým, kdy z první střely dal první gól. Autorem branky byl Myška, 0:1. Tuněchodští si vytvořili dvě stoprocentní šance, jenže obě dvě Hýl zahodil. Nedokázal vstřelit gól ani do prázdné brány, což se u hráčů takových kvalit moc nevidí. Do poločasu se nic víc nestalo, a tak šel Vítanov do kabin s jednobrankovým vedením.

Třígólová otočka Tuněchod

Druhá polovina utkání probíhala ve stejném obrázku. Domácí hodně na balónu a hosté pozorně vyčkávali na brejkové situace. Netrvalo dlouho a v 53. minutě se dokázal prosadit po centru Hýla Adámek, který tak srovnal stav zápasu na 1:1. Za patnáct minut byl zápas otočen, a to zásluhou Pískače, který se trefil bodlem. Poté se Tuněchodští stále snažili o vstřelení dalších branek, jenže to se jim povedlo až nakonci zápasu v 93. minutě, kdy se po pěkné akci Adámka trefil do prázdné brány Horák. Zápas tak skončil výsledkem 3:1, čímž si Tuněchody připisují další zasloužený body do tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Martin Adámek - Útočník: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Vítanov je dost bojovný tým, což nám moc nevyhovuje. Navíc se nám začíná kupit zranění a dost hráčů bylo po svatbě.




Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Radouš [-] (46. O. Durilla [-] ) , M. Adámek [-] , J. Pískač [-] (73. J. Prorok [-] ) , J. Bořil [-] , M. Hanko [-] , M. Burdych [-] , P. Pokorný [-] , D. Slezák [-] (73. P. Vaško [-] ) , J. Hudeček [-] , V. Hýl [-] (66. K. Horák [-] )

SK Vítanov
M. Vašák [-] - D. Picek [-] , A. Picek [-] , M. Hejduk [-] , J. Slováček [-] , V. Myška [-] , R. Kučera [-] (71. D. Nevole [-] ) , L. Mrázek [-] (87. J. Doležal [-] ) , O. Stehno [-] , P. Pavliš [-] , M. Cestr [-]

ŽK: 43. O. Stehno .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - NOVOTNÝ Jan, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Tuněchody jsou doma silné, a to potvrdí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích