1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápící se Kočí opět klopýtlo, Losenický zařídil další ztrátu bodů


Branky


7

Nasavrky obsazují jedenáctou pozici se skóre 27:43 a šestnácti body. Příští utkání zavítají do Vítanova. Kočí je stříbrné pozici se skóre 53:21 a pětatřiceti body. Následující utkání odehrají na domácí půdě proti lídrovi z Miřetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Další kolo okresního přeboru přineslo utkání mezi domácími Nasavrky a hostujícím Kočí. Hosté byli v tomto utkání velkým favoritem, jenže opak byl pravdou. Už od první minuty bylo vidět, jak domácí mají touhu vyhrát nad druhým celkem tabulky. První poločas byl víceméně vyrovnaný. Více šancí si vypracovaly Nasavrky, které mohli dvakrát udeřit po pohledných akcích, jenže v síti neskončily. To Kočí za celý první poločas vystřelilo pouze dvakrát a také to k žádnému gólu nevedlo. Hlavní rozhodčí nastavil velice přísný metr, kdy dvou hostujícím hráčům po prvním faulu ukázal kartu žluté barvy. Domácí měli nebezpečnou standardní situaci zpoza vápna, jenže ta skončila vysoko nad. První polovina utkání tak skončila bezbrankovým výsledkem.

Špatná hra Kočí se projevila

Druhý poločas přinesl dost zajímavých momentů, ten první přišel hned v 50. minutě, kdy šli domácí překvapivě do vedení, a to zásluhou Losenického, který hlavičkou poslal míč k levé tyči a brankář Dostál neměl žádnou šanci k zachycení. Po první brance se hra Kočí dost otevřela. Kočí vědělo, že potřebuje přejít na jiné rozestavení, a tak hrálo na tři vzadu, což také vyvolávalo dost protiútoků soupeře. Těch bylo přes příliš, a tak se brankář Dostál v bráně nenudil. Přesto Kočí celý druhý poločas držel v jednobrankové ztrátě, kdy pochytal několik střel či samostatné úniky. Chvála musí přijít i na druhé straně, kdy se v domácí bráně skvěle prezentoval Jakub Řezníček. Ten vychytal jednu stoprocentní šanci Korečka, který hlavičkoval z malého vápna do dobře stojícího brankáře Řezníčka. Ke konci už oboum týmům chyběly síly, a tak se nic dalšího nestalo. Nasavrky si tak připisují první tři body v jarní části sezóny a naopak Kočí je opět bez plného zisku bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Samotné utkání bylo dlouho vyrovnané, až ho po přestávce rozhodl krásnou hlavičkou Vilém Losenický. Stejný hráč mohl pak ještě dvakrát přidat pojistku. To nás nakonec mrzet nemuselo, protože hosté v koncovce také selhali, takže si připisujeme důležité tři body do tabulky.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Už před utkáním nám bylo jasné co nás čeká. Nasavrky mají velmi mladé hráče, kteří nás dokáží uběhat. Náš tým postrádal dost hráčů, což se také projevilo na naší hře. Už třetí zápas po sobě jsme si nedokázali dát pět přihrávek po sobě a do ničeho jsme se nedostali. Nasavrky hráli rychlý a tvrdý fotbal. Opět jsme dostali velmi hloupý gól, který zajistil Nasavrkám tři body. Mrzí nás, že diváci jezdí na naše zápasy a my předvádíme toto. Chceme to napravit v dalším kole, které pro nás bude speciální, poněvadž přijede lídr tabulky z Miřetic, jenž ještě neprohrál a chceme to být právě my, kdo je jako první obere o všechny body.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - J. Houba [-] , T. Pecina [-] (80. J. Vojíř [-] ) , P. Záruba [-] (62. P. Vykoukal [-] ) , T. Novák [-] (89. T. Dostálek [-] ) , V. Losenický [-] , M. Pavlech [-] , V. Řezníček [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] , R. Michek [-]

Kočí
P. Dostál [-] - M. Radouš [-] , M. Dvořáček [-] , P. Capoušek [-] (52. M. Buznea [-] ) , M. Blažek [-] , O. Nepovím [-] , D. Rejda [-] , D. Janko [-] (69. J. Jirásek [-] ) , D. Vaníček [-] , L. Koreček [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 75. P. Vykoukal - 31. D. Janko , 40. O. Nepovím , 70. M. Blažek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SEDLÁK Lukáš - VÍCH Mikoláš, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra hostů

Kočí po dvou zápasech ukáže kvality a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích