1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce, přesto se po těsném výsledku radují Chroustovice, Bradlo je stále bez bodu


Branky


6

Horní Bradlo je i po šestnáctém utkání bez bodu, a to se skóre 14:80. Příští utkání zavítají na půdu Bítovan. Chroustovice obsazují desátou pozici se skóre 26:31 a sedmnácti body. Příští utkání se utkají s Heřmanovým Městcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnaný výsledek

Další kolo nabídlo souboj týmů ze spodní části tabulky. Do Horního Bradla zavítalo mužstvo z Chroustovic. Po výhře z minulého kola, byli hosté jasnými favority, jelikož Bradlo nedokázalo získat za patnáct utkání jediný bod. Utkání začalo z ostra. Chroustovice se ihned po rozehrávce pustily do svižné kombinace, ze které po patnácti vteřinách hry skóroval obránce Brychnáč. Nátlak hostů pokračoval, ale žádný další gól nepřinesl. S plynoucím časem se domácí probrali a začali se chytat i v útočné třetině. Velkou šanci však rychlým výběhem zhatil brankář Pospíšil. Chroustovice nedokázaly využít své velké šance, kterých bylo dost i na vícero zápasů. Naopak když Bradlo uvěznilo hosty na jejich půlce, tak přišla gólová odměna. Z úhlu se do míče opřel Blažek. Jeho střela šajtlý na zadní tyč nešla kopnout lépe a skončila v šibenici Chroustovické brány. Ve 38. minutě bylo tedy srovnáno, což se s laxním přístupem hostů, nemohl nikdo divit.

Přes zahozené šance se dočkali gólu

Do druhé půle vstoupilo Bradlo namotivované s vidinou na šanci prvního letošního bodového zisku. Chroustovice vystřídaly tak, aby ještě posílily do útoku a konečně dokázaly zužitkovat nějakou příležitost. Po selhání Dostála, Korečka i Pertlíka ustál tíhu okamžiku mladý Tesař. Ten svojí ranou překonal doposud fantasticky chytajícího brankáře Vykoukala. Hosté tak vedení strhli na svoji stranu. Po tržné ráně na hlavě musel opustit hřiště Spálenský a hosté hráli několik minut v oslabení. Domácí této výhody nedokázali využít a po konečném hvizdu se tak v Bradle opět neradovali z bodů. Chroustovice si tak po těžké bitvě připsaly další důležité body v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Zápas vyrovnaný, každý si vypracoval nějaké šance, jenže u obou hořela koncovka. Bohužel jsme opět prohráli a stále čekáme na první body.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Jsem rád za tři body a k ostatnímu hledám slova těžko. Byli jsme pomalý, nekoncertovaní a naše proměňování šancí je kapitola sama o sobě. Jak řekli i kluci v kabině: „Dneska jsme utrpěli výhru.”



Sestavy


Horní Bradlo
P. Vykoukal [-] - L. Dalecký [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] (65. J. Nepovím [-] ) , M. Horčík [-] (76. P. Maršík [-] ) , M. Secký [-] , R. Kumpan [-] , M. Dobrovolný [-] , J. Hájek [-] , J. Semerád [-] , P. Blažek [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - A. Bečička [-] , T. Vondráček [-] (46. J. Pertlík [-] ) , D. Dostál [-] , J. Rejman [-] , J. Koreček [-] , J. Besperát [-] (86. D. Šotola [-] ) , F. Šotola [-] (46. J. Tesař [-] ) , M. Němec [-] (72. M. Tuček [-] ) , D. Besperát [-] , J. Brychnáč [-]

ŽK: 87. R. Kumpan - 75. J. Koreček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - PETIK Roman, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra hostů

Chroustovice nenechají Bradlo získat body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů