0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední minuta utkání rozhodla, Kulhavý zajistil Křižanovicím tři body


Branky


8

Nasavrky obsazují desáté místo se skóre 24:40 a třinácti body. V příštím utkání se utkájí na půdě Chrasti. Křižanovice jsou na šestém místě se skóre 29:22 a čtyřiadvaceti body. Příští utkání sehrají na domácí půdě proti lídrovi z Miřetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc nenabídl

V neděli se v Nasavrkách odehrál typický první jarní zápas s kupou nepřesností na obou stranách a bez šancí jak na jedné, tak i na druhé straně. Hosté zahrozili po střele Maršálka z hranice vápna, ta však mířila doprostřed domácí brány. Domácí odpověděli přímým kopem Řezníčka, který ale dopadl stejně jako hostující Maršálek, a jeho slabý pokus skončil v náručí hostujícího brankáře. To bylo z prvního poločasu vše.

Závěr přinesl Křižanovicím ovoce

Ve druhém poločase se opakoval průběh prvního poločasu, kdy domácí nejvíce zahrozili střelou Nováka, ta však mířila od tyče do zámezí. Když už samotné utkání spělo k bezbrankové remíze, rozehrál Prokopchuk přímý kop z půlky na hlavu Kulhavého, a ten přes vyběhnutého brankáře poslal míč do brány, 0:1. Jelikož se tak stalo v 90 minutě, neměli domácí čas na reakci a tři body tak odjíždí do Křižanovic.



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Co bych k tomu řekl. Nebyl to pěkný zápas. Rozhodčího ani nekomentuju a gól v poslední minutě už vůbec ne.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Očekávání prvního zápasu byla velká z obou stran, bohužel se hrál průměrný fotbal s množstvím jednoduchých chyb a nebylo to příliš koukatelné. Rozhodla jedna standartka, i když to byl remízový zápas. Tři body se ale počítají.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - T. Pecina [-] , P. Záruba [-] (46. V. Holec [-] ) , J. Houba [-] (73. J. Vojíř [-] ) , T. Novák [-] , M. Pavlech [-] (84. T. Dostálek [-] ) , V. Řezníček [-] , M. Doležal [-] , P. Pecina [-] , R. Pešek [-] , R. Michek [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - F. Pecina [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] - D. Prokop [-] , O. Prokopchuk [-] , O. Pilař [-] , J. Štěpán [-] (46. M. Novák [-] ) , D. Maršálek [-] - J. Pilař [-] (87. D. Košárek [-] ) , T. Stryka [-] (59. P. Jeníček [-] ) -

ŽK: 79. P. Pecina , 88. T. Dostálek - 61. J. Pilař , 72. M. Novák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bednář Robin - ŠEBEK Miroslav, VÍCH Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Jan Vondrouš
Tip experta: výhra hostů

Křižanovice mají mnohem lepší tým plných zkušeností, a ty v tomto zápase rozhodnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích