3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 15:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí po dvou prohrách zabralo, Nové Hodějovice sestřelilo třemi góly


Branky


15

Fotbalisté Lipí ve 23. kole III. třídy porazili Nové Hodějovice v poměru 3:1. Hosty poslal překvapivě do vedení už ve 14. minutě Michal Jenšovský, do poločasu srovnal Ondřej Kaše. Po změně stran ovšem pálili ostrými jen domácí. Po hodině hry se prosadil Bohdan Halas. Těsně před koncem zakladní hrací doby přidal třetí gól Tomáš Tengl. Lipí tak po dvou prohrách opět naplno bodovalo, Nové Hodějovice potřetí vyšly bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
Ondřej Wegenkittl (hráč): Do zápasu jsme vstoupili špatně, kdy jsme dostali gól po prohraných osobních soubojích. Po gólu Ondřeje Kaše, který se dostal do vápna a prostřelil vše co mu stálo v cestě, jsme začali určovat chod hry a dostávali jsme se do zajímavých situací. Ve druhém poločase jsme dali další dvě branky od nováčka Halase a našeho šutéra Tengla. Důležité tři body z domácí půdy. Lipíčko Oleéééé.




Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Holinka [-] - O. Maxa [-] , J. Svobodný [-] , B. Halas [-] , J. Říha [-] , D. Honcharenko [-] - T. Tengl [-] , O. Wegenkittl [-] , J. Zoch [-] , D. Plojhar [-]

FC Nové Hodějovice
A. Melnychuk [-] - P. Janovský [-] , J. Kutheil [-] , R. Aibl [-] , T. Buus [-] , M. Ruider [-] , V. Korčák [-] , D. Hebký [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , P. Siegerth [-]

ŽK: 31. O. Kaše , 84. T. Tengl , 88. J. Macháček - 47. V. Korčák , 54. M. Rudolf , 78. R. Aibl , 93. D. Hebký , 96. P. Siegerth .
Hráči zápasu: O. Astashkin , B. Halas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - KAMLACH Bronislav (N), TRACHTA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lipí už potřebuje bodovat jako sůl a věřím, že doma se jim to podaří...Sice Hodějovice zase tak úplně snadný soupeř pro ně nebudou, mají šikovné mladíky, což jsme teď u nich i viděli, ale i přesto věřím Lipíčku...Tipuji výhru 4-1.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza