3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice doma prohrály s béčkem Čtyráku


Branky


17. D. Hebký , 51. T. Carda , 94. D. Štěcha - 33. L. Zvánovec (p.) , 41. D. Vančura , 47. M. Ježek , 84. M. Ježek
15

Fotbalisté Nových Hodějovic v 16. kole III. třídy podlehli Čtyřem Dvorům B 3:4. Domácí šli do vedení během prvního poločasu, když se prosadil Hebký. Následně vyrovnal z penalty Zvánovec. Před koncem první půle hosté díky Vančurovi a Ježkovi šli do vedení. Ve druhém poločase zvýšili hosté své vedení druhou brankou Ježka a domácí Štěcha už v nastavení jen snižoval na 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý výsledek a vyhráli první poločas

Začátek zápasu se nesl v duchu čekání, co oba celky předvedou. Domácí byli ale nebezpečnější díky rychlým hráčům na křídlech a dokázali toho v 17. minutě využít. Centr od lajny a z voleje střílející Denis Hebký ranou o zem zaskočil hostujícího Nováka. Domácí měli šancí víc, ale díky skvělým zákrokům stoperů a brankáře góly nedali a tak bylo na čase, aby se hosté pomalu zvedli. Po jednom z útoků hostí zahráli domácí rukou ve vápně a rozhodčí nařídil pokutovýkop, který bez problemů proměnil Lukáš Zvánovec - 0:1. Domácí asi zaskočením polevili a útoky na jejich obranu přibývaly. Po rohu hostí, kdy Ježek ve vapně hlavou našel pouze rukavice domácího gólmana se ještě skóre neměnilo, ale po dalším rohovém kopu si našel míč hostující David Vančura a po otočce mezi třemi hráči z kroku propálil vše a míč skončil v síti - 1:2. Blížil se závěr poločasu a domácí chtěli skóre dorovnat, ale po obraném zákroku Karlíčka přišel dlouhý nákop na který navázal dobrým pokrytím Michal Ježek a křižnou střelou, kdy si pohlídal skákající míč navýšil poločasové vedení na 1:3. Domáci stihli po rozehrávce ještě jeden útok, ale ten zlikvidoval dvojitým zákrokem Novák a tak hosté odcházeli do kabin s dvougolovým vedením. 

Hosté si odvážejí všechny body

Druhá půle začala pozvolna, kdy se domácí postupně tlačili dopředu, ale hostující obrana dobře odvracela centry. V 51. minutě si ve vapně našel domácí Tomáš Carda a prostřelil gólmana Hanzala. Stav 2:3 vydržel půl hodiny, kdy si žadný z týmů nic nevypracoval. Až po útoku hostí, kdy byla po faulu nařízena standardní situace ze střední vzdálenosti z osy hřiště, kdy hostujíci Písko poslal načechraný míč směrem na gólmana, kde nikým nehlídaný Michal Ježek poslal hlavou míč pod břevno a navýšil vedení hostí - 2:4. O chvilku později mohl Ježek zkompletovat hattrick, ale z malého vápna nedokázal míč uklidit do brány, ale poslal ho vysoko nad. Naopak ve čtvrté minutě nastavení snížili domácí díky střele Davida Štěcha, ale to bylo vše a hosté dokázali těsný náskok uhájit a berou všechny body z venku.

Autor: Michal Ježek



Sestavy


FC Nové Hodějovice
F. Adamec [-] - Z. Kroupa [-] , T. Buus [-] , P. Janovský [-] , A. Melnychuk [-] , P. Siegerth [-] , J. Trachta [-] , R. Aibl [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , T. Carda [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - M. Ježek [-] , T. Kučera [-] , L. Zvánovec [-] , L. Polesný [-] , Z. Svoboda [-] , P. Karlíček [-] , D. Jelínek [-] , L. Sekyra [-] , M. Hrubec [-] , J. Čejka [-]

ŽK: 81. M. Rudolf .
Hráči zápasu: M. Ježek , P. Novák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Dominik Trča
Tip experta: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů