Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hořovice v přestřelce udolaly rezervu Domažlic


Branky


13. N. Wacker , 48. V. Königsmark , 59. M. Záluský , 72. L. Vostárek (p.) - 5. T. Soběhart , 51. J. Secký (p.) , 53. L. Janča
17

Fotbalisté Hořovic zvládli nervy drásající souboj s béčkem Domažlic. Sedmibrankovou přestřelku nakonec překlopili na svoji stranu, když zvítězili 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu padla hned po pěti minutách hry, kdy odražený balon ve vápně napálil nekompromisně mezi tři tyče Tadeáš Soběhart. Domácí se ale podařilo brzy vyrovnat. Po rohovém kopu se nepovedlo Domažlicím uklidit míč do bezpečí a Nikolas Wacker ho napálil nekompromisně do sítě. Ve zbytku první půle byly Hořovice aktivnější, další branky ale dlouhou dobu nepřicházely. 

 

To se změnilo až po změně stran, kdy během chvíle se znovu otevřela gólová stavidla. Nejprve se Jiskře znovu nepovedlo odvrátit centr od rahového praporku. K balonu se tak dostal Václav Königsmark, který napálil padají balon nádherně pod břevno. Odpověď hostů ale byla hodně rychlá, navíc dvojnásobná. Po špatné rozehrávce gólmana Kotena musel celou situaci hasit faulem ve vápně domácí obránce. Následoval pokutový kop, který Secký proměnil suverénně střelou pod víko. Následně navíc po kolmici poslal zprava pas před bránu Pecháček na nabíhajícího Ladislava Janču, který si už věděl rady. 

 

Následně ale pálily ostrými už jen Hořovice. Michal Záluský byl v pravý čas na správném místě, když dopravil do branky nepovedené zakončneí svého spoluhráče. Vítězství pak vystřelil Hořovicím z pokutového kopu Lukáš Vostárek. Nervózní závěr navíc neunesl trenér Domažlic Pavel Macháč, který dostal červenou kartu. (Popis rozhodčího dle zápisu: Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, 83. minuta - Trenér hostujícího družstva vyloučen za hrubé nesportovní chování. V reakci na rozhodnutí AR2 trenér nejprve upustil technickou zónu směrem do HP jako projev nespokojenosti s rozhodnutím na hrací ploše (signalizace ofsajdu při útočné akci H). Při udělování ŽK trenér vzal láhev na pití a vší silou s ní praštil o reklamní bannery vedle hráčských lavic. Po udělení ČK trenér opustil technickou zónu a prostor hřiště). 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: Zápas byl takový jak jsme očekávali, tvořili jsme hru a Domažlice také chtěly hrát fotbal a mají pár šikovných mladých kluků. Začali jsme dobře, měli dvě jasné šance, ale paradoxně po našem vypuštění jedné situace šli hosté do vedení. Poté jsme měli dalších řeknu pět jasných šancí, ale skórovali jen z jedné, navíc jeden přimák zpoza vápna mi na čáře chytil gólman. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1, ale kdyby to bylo 5:1, nikdo by se nedivil. Druhou půli jsme zase začali dobře a dali hned na 2:1, ale poté za mě dvě naše nepochopitelné chyby a rázem 2:3. Ale ukázali jsme vůli a kvalitu a zaslouženě zápas dovedli do vítězného konce. Jsme šestý a můžeme si zahrát fotbal, ale mrzí mě naše zbytečné chyby, které jsme na podzim nedělali.




Sestavy


SK Hořovice
- M. Koten [-] , V. Königsmark [-] (66. V. Průša [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (81. R. Vokůrka [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-] (75. J. Kalina [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
V. Rajchart [-] - L. Janča [-] , J. Kolena [-] (85. M. Petráš [-] ) , V. Kašpar [-] (84. F. Copák [-] ) , D. Hendrych [-] (79. S. Staněk [-] ) , O. Pecháček [-] , T. Soběhart [-] , J. Kolerus [-] , F. Červený [-] , D. Sedláček [-] , J. Secký [-]

ŽK: 86. L. Vostárek , 93. V. Průša , 93. N. Wacker - 79. J. Secký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra domácích

Hořovice si v domácím prostředí poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů