Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 16:00

27.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín zdecimoval Jindřicháč sedmi brankami


Branky


17

Jednoznačnou podívanou nabídlo utkání Jindřichovým Hradcem a Petřínem, Jihočeši podlehli lídrovi soutěže 0:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od samotného začátku bylo patrné, kdo bude na hřišti vládnout. Hosté si vypracovalo hned v prvních minutách několik slušných příležitostí, které však neproměnili. Mrzet je to ale dlouho nemuselo. Hned ve třinácté minutě se prosadil Jan Flachs. Na něj posléze navázali do dvacáté minuty ještě další dva hráči. Hosté tak po trefách Klicha a Vohrny vedli už 3:0. Do zbytku prvního poločasu sice už žádná branka nepadla, ale vzhledem k hernímu pojetí hostů bylo jasné, kam poputují všechny tři body. 

 

Po změně stran Petřín pokračoval ve svém útočném snažení a vstřelil ještě čtyři branky. Podruhé se trefil Flachs, další trefy následně přidali Treml, Dan Vodrážka a Demeter. Na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, což nakonec dokresluje i konečný výsledek. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukáč: Na soupeře jsme vůbec nestačili. Byl o třídu lepší a zaslouženě vyhrál. Především v rychlosti a v soubojích jsme vůbec nestačili. Hosté byli o třídu lepší a nedali nám žádnou šanci. Bohužel jsme ani nedokázali zapnout tak, abychom to odehráli lépe a nedostali takový debakl. Musíme to ale hodit za hlavu a soustředit se na zbylé čtyři zápasy.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka: Po pěti minutách jsme mohli vést o několik gólů, vypracovali jsme si několik tutovek. To pak pokračovalo i ve zbytku prvního poločasu. Za stavu 3:0 už bylo za mě hotovo. Každopádně se nám utkání opravdu vyvedlo a dařilo se nám. Chybí nám tak jen jeden bod k tomu, abychom měli jistotu postupu. Věřím, že bychom to mohli urvat už v dalším kole.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - M. Škrleta [-] (57. Z. Didek [-] ) , D. Žilák [-] (67. P. Pacholík [-] ) , M. Petr [-] (86. K. Gráf [-] ) , F. Waník [-] (86. K. Filip [-] ) , M. Rezek [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Plucar [-] , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , M. Vohrna [-] (62. D. Vodrážka [-] ) , J. Treml [-] , M. Provod [-] , P. Bednář [-] (68. J. Tětek [-] ) , J. Flachs [-] (65. D. Heller [-] ) , L. Nový [-] (65. L. Maxa [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-] (68. A. Rada [-] )

ŽK: 57. J. Flachs .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: BUDIL Daniel - KORANDA Tomáš, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra hostů

Petřín potvrdí roli favorita a z Hradce si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů