1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:30

27.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Komárov přišel v závěru o vítězství nad Aritmou


Branky


17

Už to vypadalo, že fotbalisté Komárova ukořistí v domácím prostředí nečekaně všechny tři body proti rozjeté Aritmě. Nakonec se ale body dělily, když hosté srovnali tři minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Komárov se na na svého soupeře dobře připravil a v první půli s ním odehrál vyrovnanou bitvu. Hodně bojovné utkání nakonec přineslo ještě v první půli vedoucí branku. Po rohovém kopu si sice gólman Roub výborně poradil s hlavičkou Nového z těsné blízkosti, ale proti dorážce Lehedzy byl už krátký. Komárov se tak dostal do vedení a od té doby to byla postupně Aritma, která začala přebírat otěže zápasu na svoji stranu. Ve druhé půli hostující fotbalisté stupňovali tlak, až se jim nakonec povedlo vyrovnat. 

 

Hosté hrozili celé utkání z centrovaných balonu a nakonec se jim povedlo dostat jeden do branky. Bylo to do té stejné branky jako v první půli. Centr od rohového praporku přistál na hlavě Filipa Tošnara, jenž z malého vápna překonal gólmana Lorenze. Body se tak nakonec ve středu Čech dělily, utkání skončilo 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Jakub Lukavský: Zápas byl hodně fyzický, s mnoha souboji. Hrálo se ve vysoké intenzitě. Aritma je výborný tým, mají hodně mladý kádr a přesně vědí, jak chtějí hrát. Myslím, že jsme se s tím popasovali celkem dobře. Zejména ve druhé půli měla Aritma spoustu nebezpečných centrů do našeho vápna. Bohužel z jednoho rohu jsme dostali gól. Ale Aritma vyrovnala zaslouženě. Je to škoda. Teď se musíme připravit na Klatovy.




Sestavy


FK Komárov
P. Lorenz [-] - V. Lehedza [-] (81. P. Ženíšek [-] ) , J. Lukavský [-] , J. Šmíd [-] (68. V. Zítek [-] ) , V. Nedavaška [-] , O. Soukup [-] , M. Nedvěd [-] (91. D. Klimeš [-] ) , O. Lang [-] , M. Pužík [-] , A. Suchý [-] , M. Nový [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - D. Hodík [-] , A. Trenkwitz [-] , T. Ielitro [-] , J. Mareš [-] , D. Dostál [-] , D. Macháček [-] , M. Komárek [-] , T. Kolínek [-] (56. F. Tošnar [-] ) , S. Kubr [-] , V. Lőffler [-] (76. V. Musil [-] )

ŽK: 59. J. Šmíd , 72. M. Pužík , 81. O. Lang - 23. A. Trenkwitz , 79. T. Ielitro .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ŽUREK Roman, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra hostů

Dva týmy, které letos hrají v pohodě a jsou v horních patrech tabulky. Těžké na tipování, ale zkusím čistou dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů