0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

04.05.2024 17:00

25.kolo, Divize A, 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Houdek: Sencu nic nevyčítám, ale nevím proč si rozhodčí léčí mindráky


Branky


20

Fotbalisté Doubravky se na jaře trápí, ale o víkendu získali po dlouhé době tři body, když zvítězili těsně 1:0 na hřišti Rokycan. Týmu z Husových sadů naopak skončila vítězná série a po výkonu rozhodčího byla cítit v domácím táboře určitá pachuť. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krajské derby nabídl sobotní večerní duel. Od prvních minut to byly Rokycany, které měly více ze hry a snažily se tlačit na obránce soupeře. Doubravka přijela do Rokycan s cílem hrát bezpečně z obrany a spoléhat na brejky. Domácí tým se těžko dostával přes zkonsolidovaný blok hostů. Rokycanští se za celé utkání dostali k několika náznakům šancí, žádnou vyloženou tutovku si ale nevypracovali. Doubravka naopak vyrážela do rychlý protiútoků a především Pinc dvakrát zajímavě zahrozil. Jediná a vítězná trefa v polovině první půle. Po centru ze strany se míč odrazil k Petru Zajíčkovi, který si sice balon ideálně nezpracoval, ale přesto nakonec dsotal možnost zakončit. A z vápna propálil chumel hráčů a poslal míč přesně k tyči. 

 

Ve druhé půli se postupně zvyšoval tlak domácích hráčů. Přes obranu soupeře se naopak těžko dostávali. Zároveň se dění na hřišti o postupně vyostřovalo. Závěr byl tak hektický z obou stran a hra byla hodně rozkouskovaná. To vyhovovalo především hostům, kteří si tak došli pro cenné vítězství. Díky němu se tak posunuli dalé od sestupových příček a může se jim zase dýchat o něco lépe. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: V první řadě a to zdůrazňuji, vůbec to není proti Sencu Doubravce, že by si nějak pomáhali rozhodčími, pokud to tak vyzní, tak to v žádném případě tak nemyslím. Jak znám léta Pavla Vaigla, k tomuhle by se nesnížil. Jediný, kdo ten zápas výslovně zkazil, je hlavní rozhodčí, ne proto, že by chtěl pomáhat Sencu, ale protože si asi na hřišti chodí léčit nějaké mindráky z osobního života, typu že musel doma umývat nádobí atd., jinak si to nedovedu vysvětlit. Tři věci: penalta na Davida Kroce v gólové šanci, druhá penalta, jasná ruka po autovém vhazování, a likvidační zákrok před poločasem na Rudu Pražského, který musel ihned střídat pro úder na stojnou nohu na kotník. Jak jinak než malá ubrečená sračka s číslem 16 mám dojem, který jinak po každém souboji brečel a na svůj věk má podezřele silné kecy. Chtěl bych ho vidět v Oktagonu proti Patriku Egerovi, jestli by to byl stejný borec. My jsme tentokrát nebyli schopni i přes pár šancí vstřelit gól. Jak jsem teď vždy psal, že to byl remízový zápas, který jsme vyhráli, tak dnes jsme si minimálně bod zasloužili, nemáme nic. To je fotbal a není každý víkend posvícení. Ale po tom ,,výkonu,, hlavního arbitra si člověk říká, proč trénuje 4x týdně jako kokot, nemá žádné volno a osobní život. Klukům ze Senca gratuluji k výhře, kterou pro záchraně potřebují jako sůl, mám tam x kamarádů a rozhodně do divize patří. My už pomalu budeme dávat do sestavy asi i správce hřiště a účetní, máme na marodce snad deset lidí, o to víc před klukama z týmu smekám, jak bojujeme. Teď se pokusíme udělat alespoň bod na Aritmě, která má formu jako hrom a příští víkend pro mě zápas jara proti Klatovům, od kterých kousek bydlim. Bude to boj až do konce."


Sestavy


FC Rokycany
L. Růžička [-] - D. Holek [-] , L. Titl [-] (84. R. Ryba [-] ) , S. Horváth [-] , L. Karlíček [-] (84. J. Laubr [-] ) , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , R. Pražský [-] (46. M. Smíšek [-] ) , P. Eger [-] , J. Janota [-] , D. Kroc [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Nový [-] - M. Mlynařík [-] , J. Kule [-] - D. Skopový [-] (72. M. Ungr [-] ) , V. Černý [-] (79. T. Zajíček [-] ) - L. Vacata [-] , R. Novák [-] , J. Blažek [-] , D. Pinc [-] (90. M. Patrovský [-] ) , P. Zajíček [-]

ŽK: 38. P. Eger , 72. J. Janota , 74. D. Kroc , 93. S. Horváth - 38. J. Kule , 62. P. Zajíček , 93. M. Patrovský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štefan Michal - GERHARDT Jiří, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Filip Votava
Tip experta: výhra domácích

Rokycany doma zvítězí. Bude to těsné vítězství o jednu branku.

Tomáš Fait

Expert: Filip Votava
Tip experta: výhra domácích

Rokycany doma zvítězí. Bude to těsné vítězství o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích