Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

22.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma se proti Jindřichově Hradci střelecky rozstřílela


Branky


19

Předchozí vítězství v Hořovicích potvrdila Aritma i na domácí půdě, kde se jí povedlo nastřílet Jindřochovu Hradci čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aritma přivítala na svém hřišti Jindřichův Hradec a měla mu co vracet vzhledem, k jejich minulému utkání kdy o výhru Pražané přišli v poslední minutě a celkově velmi agresivní hře. 

 

Zápas se nesl v úplně jiném duchu, domácí nastavili vysoké tempo začátku utkání a hosty do žádné 100 % šance nepustili. Hostům se navíc v průběhu zranil kapitán, který je pro ne klíčovou roli.

 

Domácí bojovností ve středu pole Kubrem, Marešem a Dostálem vyhráli spoustu míčů, z čehož pramenila i první branky M. Komárka. Do konce první půle domácí opět po vyhranem souboji A. Trenkwirzte nabídli možnost ke gólu Tosnarovi, ten ji ale ještě vylepšil opět pro Komárka.

 

Druhý poločas se dala čekat změna od hostů z hlediska agresivity a jednoduchosti, nicméně po zbytečném faulu šli do desíti. Aritma zbytek zápasu zkušeně kontrolovala a přidala další dva góly, konkrétně Trenkwitzem. Konečný výsledek 4:0 a cenné tři body pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Jan Mareš: Do zápasu jsme vstoupili s velkou energií, byli jsme důrazný a nepouštěli soupeře do nebezpečných šancí. Drželi jsme vysoké tempo a zejména agresivitu v soubojích. Myslím, že většinu zápasu jsme byli aktivnější, čtyři góly a nula vzadu mluví za vše, jsme s výkonem spokojení. Dale chci pochválit cely tým za super výkon a velký dík patří našim fanouškům, kteří vytvořili super kulisu. Všichni odvedli skvělou práci.




Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , F. Tošnar [-] (69. T. Kolínek [-] ) , A. Trenkwitz [-] , T. Ielitro [-] , J. Mareš [-] , D. Dostál [-] , M. Komárek [-] (79. V. Musil [-] ) , S. Kubr [-] (79. V. Lőffler [-] ) , J. Škoch [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - M. Mischnik [-] (79. K. Gráf [-] ) , M. Petr [-] (46. M. Škrleta [-] ) , F. Waník [-] , M. Rezek [-] (65. Z. Didek [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] (32. D. Žilák [-] ) , J. Rejthar [-] , A. Plucar [-] , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

ŽK: 85. T. Ielitro - 70. M. Mischnik . ČK: 54. F. Waník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - KRAČMER Marek, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Aritma je doma silná a nebezpečná v standardních situaci. Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů