2:1
(1:0)
88. D. Pinc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:00

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec využil dvě chyby soupeře a zdolal Doubravku


Branky


40. M. Mischnik , 47. F. Waník - 88. D. Pinc
18

Cenné body získal Jindřichův Hradec, který si dokázal poradit se silnou Doubravkou. Domácí vedli 2:0 a následně ustáli i nervozní závěr, kdy jednou inkasovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla z obou stran dlouho opatrná. Fanoušci čekali na první vážnější možnost. Tu nakonec měla Doubravka, která ale slibnou šanci nevyužila. Udeřilo tak, jak to bývá, na druhé straně. Po standardní situaci Vacata napálil domácího hráče, od nějž se balon odrazil do brejku, který Michal Mischnik zkušeně proměnil. 

 

Po změně stran bylo u Jihočechů ještě veseleji. Domácím se rychle povedl další protiútok, který zakončil Wanik, a domácí tak rázem vedli o dvě branky. Hostující trenér Pavel Vaigl následně hned čtyřikrát vystřídal. Od té doby začala Doubravka tlačit. Vytvořila si i řadu slušných možností. Ungr, Černý, ani David Novák ale neuspěli. Povedlo se snížit až Dušanu Pincovi, který se prosadil po centru ze strany. Více toho už ale hosté nestihli. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukáč: Úvod zápasu od nás nebyl dobrý. Pak jsme se ale zlepšili a podařilo se nám využít dva protiútoky. Hosté pak dali do hry vysoké hráče, kteří nám dělali problémy. Vedení jsme ale nakonec udrželi. Tři body jsme už potřebovali.

SK Senco Doubravka
Pavel Vaigl: Rozhodly naše individuální chyby, po nichž jsme inkasovali. My jsme se zlepšili až ve druhé půli, kdy jsme prostřídali. Celkově jsme se trápili na krajích hřiště, kde jsem od hráčů čekal lepší výkony. Nakonec jsme ale měli šance na srovnání, bohužel jsme je neproměnili. Remíza by asi byla spravedlivá.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - M. Rezek [-] (87. P. Ježek [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Plucar [-] (78. Z. Didek [-] ) , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-] , M. Petr [-] , M. Mischnik [-] (93. P. Pacholík [-] ) , F. Waník [-] (78. D. Žilák [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , R. Novák [-] (53. M. Ungr [-] ) , M. Nový [-] (53. J. Blažek [-] ) - M. Mlynařík [-] , J. Kule [-] , F. Renza [-] - V. Černý [-] , D. Skopový [-] (53. D. Novák [-] ) , L. Roubal [-] (53. M. Patrovský [-] ) - L. Vacata [-] (69. D. Pinc [-] )

ŽK: 72. M. Rezek - 64. L. Vacata .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - IZUGRAFOV Svjatoslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: výhra hostů

Doubravka má opravdu silný tým, v utkání zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

U Vajgaru se domácí nadřou ale vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů