4:1
(3:0)
57. P. Stark
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Nedvědici


Branky


27. R. Šikula , 30. L. Jirásek , 38. R. Šikula , 67. R. Šikula (p.) - 57. P. Stark
28

Domácí střelec Šikula zaznamenal hattrick a pálí mu to i na jaře!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do úvodního jarního kola vstoupili domácí aktivněji a hrálo se převážně na polovině hostů. Domácí však v úvodu nebyli přesní ve finální fázi a mohli být rádi za remízový stav, jelikož po několika chybách v domácí obraně se během krátké chvíle dostali hosté ke gólovým příležitostem, které ztroskotaly na výborně chytajícím Havlíkovi a nepřesném zakončení. Na konci úvodní třicetiminutovky však již domácí začali být efektivní a ve 27. minutě si domácí kanonýr Šikula zasekl míč na rohu velkého vápna a střelou na zadní otevřel skore zápasu - 1:0 O tři minuty později přerušil průnik Vašíčka hostující obránce a domácí zahrávali přímý kop zhruba dva metry za vápnem. Přímého kopu se ujal domácí veterán Jirásek a lehce se štěstím jeho střílený centr prošel až za záda hostujícího brankáře - 2:0 Další branka padla po střele Škutchana, kdy hostující brankář vyrazil střelu pouze před sebe, kde se nejlépe zorientoval Šikula a zvýšil již na 3:0. Do konce prvního poločasu již další branka nepadla.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a jejich tlak vyústil ve snižující branku v 57. minutě, kdy po akci po kraji hřiště dávali hosté míč pod sebe na penaltu a Stark se nemýlil - 3:1. Domácím se vrátili ke kormidlu poté, co hostující brankář nesmyslně kopl domácího Pachlopníka ve vápně, když už ležel na zemi s míčem pod kontrolou. Šikula penaltu proměnil a zkompletoval hattrick - 4:1. V další brankové příležitosti se ocitl domácí Christian, který ale přihrávku pod sebe ve vápně nezužitkoval a skore zůstalo stejné. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a domácí si připsali první jarní výhru.


Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Oboustranně vázla souhra, spousta pokažených přihrávek a nepřesností. Díky nedůslednosti domácí obrany mohli jít hosté v úvodu utkání klidně i do vícebrankového vedení. Jejich střelci však selhali, několikrát mužstvo podržel brankář Havlík a poté vzal osud utkání do svých rukou / nohou střelec Šikula. Ve druhé půli upadla hra do podprůměru. Hosté sice snížili na rozdíl dvou branek, ale o naději na dobrý výsledek je připravil brankář Novák, když hloupým faulem vyrobil zbytečnou penaltu. V závěru oba trenéři prostřídali sestavy, za domácí si odbyl krátkou premiéru teprve 15ti letý dorostenec Přikryl. Závěrem gratulace jemu i celému družstvu k zisku tří bodů.

SK Moravské Budějovice
Martin Pařízek (kapitán): Do zápasu jsme šli s respektem, proto jsme hráli v bloku a čekali na chyby domácích. Těch přišlo až nečekaně hodně, které jsme ale trestuhodně nedokázali proměnit. Naopak domácí ano, tudíž zasloužená výhra.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - S. Balák [-] , M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] (72. D. Nedoma [-] ) , Š. Kroupa [-] , F. Škutchan [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] (90. J. Humpola [-] ) , L. Jirásek [-] (72. M. Pivovarčík [-] ) , V. Štefka [-] , L. Trdý [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - V. Novotný [-] , J. Tržil [-] , O. Fedra [-] , P. Stark [-] (86. F. Haza [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] (86. M. Premar [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Čech [-] (76. M. Premar [-] ) , J. Kosmák [-] , J. Benda [-]

ŽK: 29. M. Pařízek , 58. P. Stark , 66. M. Novák , 66. M. Neubauer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - POLODNA Vladimír, ZACHA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích