2:1
(2:0)
79. T. Indra
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetězárna zaskočila Rapotín


Branky


0

Řetězárna v tomto ročníku ještě nepoznala radost z tříbodového zápasu, a tak se čekalo, jak si ve čtvrtém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A povede v zápase s Rapotínem, který byl do té doby suverénní při skóre 13:4. Domácí ale svého soupeře dokonale zaskočili a po dvou brankách Michálka si poprvé v této sezóně připsali tři body za výhru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo čekal drtivý tlak hostujícího týmu, se nestačil divit. Hned první vážnější šance domácích totiž skončila úvodní brankou zápasu. Právě probíhala 3. minuta a hosté měli možnost volného přímého kopu po faulu na Málka. Babčákova střela sice brankou neskočila, ale brankář Anděl ji udržet nedokázal, a Roman Michálek doslova dotlačil míč do brány - 1:0. O pár minut později se do dobré příležitosti dostal Jati, ale pod tlakem nedokázal vyprodukovat střelu, která by dokázala zaskočit rapotínského brankáře. Hráči České Vsi pokračovali v náporu a v 9. minutě šli dokonce do dvougólového vedení. Jati se dokázal uvolnit, potáhl míč po pravé straně a přesným centrem našel Michálka, který nechytatelnou ranou podruhé v zápase překonává Anděla. Po dvaceti minutách mohl domácí útočník zkompletovat hattrick, ale po Bartošově centru ve stoprocentní šanci selhal. Hosté se poprvé osmělují až po půlhodině hry, ale jejich šance neznamenala žádné nebezpečí pro domácího brankáře Dostála. 

Do druhé půle nastoupili domácí fotbalisté s odhodláním o zvrat zápasu a byli od začátku aktivnějším týmem. Obránci Řetězárny se dostávají pod tlak a začínají kupit chyby, po kterých se do šancí dostávají hráči Rapotína. Ve 49. domácí tým podržel Dostál, který vychytal nájezd útočníka Březiny. V 52. minutě je před brankou Dostála pořádně horko, ale ani po obrovském závaru a několika zblokovaných střelách neskočil míč v síti domácích. V 59. minutě se o slovo přihlásili také domácí hráči, Jati však svým pokusem z přímého kopu branku Rapotína netrefil. V 63. minutě si Michálek našel Obšilův centr, hlavička útočníka domácích cíl netrefila. Rapotínský tlak gradoval, a v závěrečných patnácti minutách hosté zahrávali několik rohových kopů, po kterých někdy až k údivu všech neskončil míč za zády brankáře Dostála. V 79. minutě se hosté konečně dočkali a dostali se gólově na dostřel domácího celku. Pět minut před koncem domácí zachránilo břevno, v následujících závarech to bylo už spíše jen štěstí, díky kterému dokázali domácí hráči odolat drtivému tlaku hostujícího celku. Dostál už ale míč za svá záda nepustil, a Řetězárna si tak až ve čtvrtém zápase vychutnala pocit z vítězství. Naopak Rapotín ztratil v sezóně poprvé. 



Sestavy


SK Řetězárna
J. Dostál [-] - B. Bartoš [-] (60. M. Lukáč [-] ) , O. Maceček [-] , Z. Opravil [-] , J. Kočí [-] - M. Málek [-] (72. J. Grimm [-] ) , R. Zrník [-] , M. Chromek [-] (72. J. Hanúsek [-] ) - F. Jati [-] , J. Babčák [-] (64. A. Obšil [-] ) , R. Michálek [-] -

TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - B. Hudec [-] , M. Holomek [-] , R. Šlesinger [-] (75. L. Zajíc [-] ) , J. Heblák [-] - M. Kocourek [-] , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , L. Střelec [-] (55. M. Kocourek [-] ) , Š. Hudec [-] - M. Březina [-] -

ŽK: 17. Z. Opravil , 20. R. Zrník , 53. R. Michálek , 83. A. Obšil - 35. M. Kocourek , 59. M. Holomek .
Místo: Černá Voda. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kreif Miroslav - LEPKA Miloslav, ZEMÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.