Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maletín nevyhrál ani v Hlubočkách


Branky


0

Maletín, který se v této sezóně potýká od úvodu sezóny s výsledkovou krizí, se ve čtvrtém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A představil na půdě Hluboček, které měly po třech odehraných kolech na svém kontě čtyři body a divoké skóre 9:10. Branky padaly i tentokrát, ale šťastnější nakonec byli domácí hráči, kteří zvítězili 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maletín, který do zápasu s Hlubočkami nastoupil i s dvěma hříšníky z minulého kola, Danielem Beranem a Lukášem Michalčákem, kteří si své tresty za obdrženou červenou kartu odpykali ve středečním pohárovém utkání, nevstoupil do zápasu zrovna ideálně a od úvodu se potýkal s problémy v rozehrávce, kterou jim komplikovali výborně napadající hráči domácího týmu. V 10. minutě vybojoval Dušan Hlaváč míč před pokutovým územím, chytře se zbavil obránce, a jeho průnik do pokutového území zastavil až faul hostujícího hráče. K nařízené penaltě se postavil zkušený Jiří Henkl a nedal Pagáčovi v bráně hostů nejmenší šanci. Po vstřeleném gólu byli i nadále aktivnější domácí hráči, kteří svým pohybem nutili soupeře k chybám v rozehrávce a dařilo se jim eliminovat akce hostů již v jejich zárodcích. V 17. minutě vyslal Dulin do šance Hlaváče, který postupoval z pravé strany na branku hostů a krásnou střelou na zadní tyč suverénně zvýšil na 2:0. V této fázi zápasu byli domácí hráči výrazně lepší, a přetížená obrana hostů nestíhala přerušovat rychlé akce Hluboček. Ve 25. minutě obdržel Krbeček krásnou přihrávku za obranu od Dulina a postupoval sám na brankáře Pagáče. Útočník domácího týmu ale zvolil velmi slabé zakončení a maletínský brankář jeho střelu vyrazil. Ke smůle hostujícího celku ale pouze k nohám dobíhajícího Lukáše Ferenčíka, a ten s přehledem zvýšil na 3:0. Maletínští ale ani po třetí inkasované brance nesložili zbraně, a domácí obrana musela být v neustálé permanenci, zejména pokud byl u míče některý z bratrů Michalčákových, ale všechny šance, které si hráči Maletína dokázali vypracovat, bravurně eliminovala domácí obrana v čele s brankářem Plchem. Ve 35. minutě přišla krásná kombinace z produkce domácích fotbalistů, po které postupovali Pudil s Krbečkem sami na strážce maletínské branky. Pudil ale nezvolil ideální řešení a obrovská šance zůstala nevyužita. O dvě minuty později chyboval v rozehrávce domácí Stloukal, hostující hráči se dostali do rychlého přečíslení a Lukáš Michalčák potrestal chybu záložníka Hluboček. Tento moment vnesl nervozitu do hry domácího celku, a hosté postupně přebírali otěže zápasu. Do poločasu už ale k další změně skóre nedošlo a do šaten se šlo za stavu 3:1. 

Do druhého poločasu vstoupili mnohem aktivněji hráči Maletína, kteří byli od úvodu velmi nebezpeční v útočné fázi. Domácí hráči si s jejich hrou nedokázali poradit, a tak bylo jenom otázkou času, kdy se hosté dostanou do vážnějšího ohrožení branky Hluboček. Snížení se maletínští hráči dočkali v 56. minutě, kdy se po standardní situaci nejrychleji zorientoval Lukáš Michalčák a svou druhou brankou snížil na rozdíl jediného gólu. Domácí se začali strachovat o výsledek a v následujících minutách se soustředili zejména na obranu, zatímco hosté byli v těchto fázích zápasů výrazně aktivnější. Na další branku se čekalo do 63. minuty. Paradoxně ji ale vstřelili domácí, i když byli v té době horším týmem. Po pohledné kombinaci putoval míč po ose Pudil - Ferenčík - Dulin, a posledně jmenovaný přinesl do domácích řad jistou dávku klidu - 4:2. Hra se po této brance vyrovnala, a domácí se opět začali více tlačit před Pagáče. V 76. minutě Ferenčíkova střela jen těsně minula cíl. Definitivně utkání zřejmě rozhodla 83. minuta, kdy hráč hostů Martin Chudáček viděl za protesty druhou žlutou kartu v zápase a musel se poroučet do sprch. Hlubočky už další komplikaci nepřipustily a po výhře 4:2 si připsaly zasloužené tři body do tabulky. 



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - M. Goldscheid [-] , F. Liďák [-] , J. Karas [-] , J. Henkl [-] - L. Dulin [-] (73. T. Oral [-] ) , B. Pudil [-] , L. Ferenčík [-] (86. L. Foukal [-] ) , J. Stloukal [-] - M. Krbeček [-] (67. J. Vavrys [-] ) , D. Hlaváč [-]

TJ Maletín
R. Pagáč [-] - M. Beran [-] , J. Nevrlý [-] , J. Mičker [-] (47. J. Dittrich [-] ) , L. Kilkovský [-] (52. J. Kotrlý [-] ) - M. Michalčák [-] , D. Beran [-] , P. Havlík [-] (70. J. Radič [-] ) , M. Chudáček [-] - O. Klimeš [-] , L. Michalčák [-] -

ŽK: 55. L. Ferenčík , 87. J. Stloukal - 58. M. Chudáček , 58. L. Michalčák , 59. O. Klimeš , 65. M. Beran , 87. J. Nevrlý . ČK: 83. M. Chudáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: SVOZIL Petr - DOKOUPIL Petr, BALÚN Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.