Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice vyhrály i čtvrtý zápas


Branky


0

Dosud stoprocentní Haňovice se ve čtvrtém kole 1.A tř. sk. A po poměrně lehkém losu v úvodu sezóny utkaly s prvním soupeřem, který měl prověřit jejich skutečnou sílu v letošní sezóně, tedy s týmem Bohuňovic. Haňovice ale i ve čtvrtém zápase dokázaly vybojovat tři body a po čtyřech kolech se osamostatnily na špici tabulky se skóre 22:5. Tentokrát dokázaly zdolat Bohuňovice 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli jako tradičně skvělý vstup do zápasu. Nová akvizice v týmu domácích, Radek Bednář, našel na zadní tyči volného Mertena, a ten se zblízka nemýlil - 1:0. Haňovice se mohly následně dostat do dvougólového vedení, ale Uvízl nedokázal svou hlavičku po Zavadilově rohu usměrnit mezi tři tyče. Domácí fotbalisté více drželi míč a nepouštěli hráče hostujícího celku do výraznějších šancí. Ojediná příležitost hostů přišla po záváhání brankáře Šikla, ta ale zůstala nevyužita. Další Mertenovu střelu dokázal Telíšek skvěle vyrazit na roh. Poté měl příležitost k ohrožení domácí branky z přímého kopu Martin Fryčák, svou střelou však Šikla neohrozil. Ve 37. minutě bylo ale v Haňovicích vyrovnáno. První nebezpečí ještě stihl odvrátit Sobota, na následující střelu Mojmíra Fryčáka z hranice velkého vápna už nikdo z domácích nedosáhl - 1:1. Tímto výsledkem skončil první poločas. 

Ve druhém poločase domácí výrazně přidali a svého soupeře přehrávali. Problémy hostujícím hráčům dělal zejména na pravé straně hrající Krajc. Krátce po začátku druhé půle šli domácí opět do vedení. Juráš odcentroval z pravé strany a jeho centr krásně hlavičkou na zadní tyč usměrnil domácí obránce Sobota. Odpověď hráčů Bohuňovic ale byla blesková. V hlavách domácích hráčů ještě neodezněla euforie a hostující Štýbnar chytře mezi nohy zakončoval rychlou kombinaci středem - 2:2. Po vyrovnání se haňovičtí začali opět tlačit dopředu a velkou šanci měl domácí Merten, který však nedokázal svou hlavičkou v pádu trefit Telíškovu branku. Poté přišla chvíle Tomáše Přikryla. Ten si na zadní tyči počkal na skvělou přihrávku Krajce a strhl vedení opět na stranu domácích. Ihned po vstřelené brance musela vystřídat největší osobnost domácích, kapitán Zavadil. V 80. minutě přišel infarktový moment, který mohl fotbalisty i fanoušky Haňovic hodně mrzet. Brankář domácích Šikl totiž chyboval v rozehrávce a doslova daroval míč hostujícímu Veselskému, ten míč předložil do stoprocentní šance Mojmíru Fryčákovi, ale ten k údivu všech netrefil z deseti metrů branku Haňovic. A tak udeřilo na druhé straně. V prvním sólovém úniku Krajc ještě Telíška nepřekonal, ale o pár minut později dokázal zužitkovat Přikrylovu přihrávku a prostřelil brankáře Bohuňovic. Závěr zpestřila ještě zdržovací estráda domácích Šikla s Uvízlem, za kterou oba viděli žlutou kartu. V nastavení ještě trefil Martin Fryčák z přímého kopu břevno, poté následoval už jen závěrečný hviz sudího, po kterém vypukla euforie v řadách domácích, kteří si i ve čtvrtém zápase připsali tři body za výhru 4:2. 



Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - D. Juráš [-] , R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] - M. Krajc [-] , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] (75. M. Krejčí [-] ) , R. Bednář [-] (79. D. Zima [-] ) - D. Merten [-] , M. Procháska [-] (54. T. Přikryl [-] )

TJ Sokol Bohuňovice
Z. Telíšek [-] - M. Klobouček [-] , M. Fryčák [-] , M. Štýbnar [-] (78. D. Opletal [-] ) , M. Jurčík [-] (57. L. Veselský [-] ) , M. Fryčák [-] , L. Václavský [-] , M. Gold [-] , F. Machala [-] , J. Beneš [-] , D. Fryčák [-]

ŽK: 63. D. Merten , 92. M. Uvízl , 92. L. Šikl - 77. M. Fryčák , 87. L. Veselský .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 155. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - BARTUNĚK Jaroslav, BALÚN Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.