V. Maleta 17.
V. Maleta 20.
T. Dvořák 31. (vl.)
V. Maleta 65. (p.)
4:4
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


17. V. Maleta , 20. V. Maleta , 31. T. Dvořák (vl.) , 65. V. Maleta (p.) - 6. T. Dvořák (p.) , 40. M. Šimončič , 58. T. Dvořák , 85. J. Pokorný
16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání vstoupili obě mužstva bez bodu z jarní fáze soutěže. Úvod patřil domácím, kdy se zastřeloval nepřesně Maleta. Proto platilo nedáš dostaneš, ve vápně po faulu na Krále k penaltě postavil Dvořák a do protipohybu nedal brankáři šanci - 0:1. Obrat skóre provedl dvakrát po míči za obranu Maleta a domácí během 17. a 20. minuty otočili skóre - 2:1. V 31. minutě domácí odskočili na 3:1 po vlastním gólu Dvořáka, který si srazil centrovaný míč do brány (pokud by ho nezahrál, za ním stál připravený domácí útočník) - 3:1. Hostům se podařilo snížit v 39. minutě po výstavní střele před hranicí velkého vápna z kopačky Šimončiče, který vymetl pavoučky domácí svatyně - 3:2.

Hosté v závěru srovnali

V 54. minutě po výletu Dvořáka do pokutového území, který svým druhým gólem do správné brány srovnal - 3:3. Nerozhodný stav vydržel pouze šest minut, kdy zbytečným ač naivním faulem Hvězdy, dal domácím možnost pokutového kopu, který taktéž do protipohybu Klimy poklidil míč do branky Maleta - 4:3. Snaha o vyrovnání ze strany hostů byla až do závěru utkání, kdy svou aktivitou zavelel Pokorný, otočil se kolem svého strážce a rozvlnil síť za domácím brankářem a upravil tak skóre na konečných 4:4.



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš B
Lukáš Midrla (trenér): Dnešní utkání se pro nás výsledkově vyvíjelo dobře, avšak špatná aktivita během první půle nebyla z naší strany nejlepší, a proto nás domácí potrestali a dostali se do vedení. Druhá půle se aktivita diametrálně změnila a kluci ukázali morální hodnotu až do závěru zápasu, kdy byly odměněni vyrovnáním. Remízu z dnešního zápasu beru a chci pozvat příznivce Benfiky na příští sobotu, kdy doma přivítáme tým z Herálce.



Sestavy


HFK Třebíč B
M. Beneš [-] - Š. Procházka [-] (69. L. Meczl [-] ) , G. Ofosu [-] (59. T. Staněk [-] ) , V. Maleta [-] , J. Uličný [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , F. Richtr [-] (69. P. Kremláček [-] ) , T. Hrbáček [-] , S. Renát [-] , P. Sedláček [-]

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Hvězda [-] , M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] (46. T. Mahel [-] ) , J. Pokorný [-] (87. P. Bureš [-] ) , P. Král [-] , P. Loup [-] (46. M. Václavík [-] ) , O. Švanda [-] , A. Rozmahel [-] (72. A. Mateja [-] )

ŽK: 60. J. Jakeš , 82. T. Mahel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - NOVÁK Kamil, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Rybka
Tip experta: remíza

1:1 - Body se budou dělit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích