2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava udolala Bory


Branky


16

Domácí se svým torzem sestavy zabojovali a nakonec udolali Bory, které prohrály podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za krásného počasí se v prvním poločase hrál vyrovnaný zápas. Obě mužstva měla šance na to, aby otevřela skóre. Více šancí v celkovém součtu nakonec měli domácí. Po Kasáčekově střele se zatřáslo břevno Pokorného svatyně. Míč domácí do sítě dostali díky Vrbkovi, ale branka neplatila pro ofsajd. Jedinou branku prvního poločasu si tak připsal Jungr, který byl na konci pohledné akce - 1:0. Ve zbytku prvního dějství branka nepadla. 

Domácí si vedení pohlídali

V druhém poločase domácí začali postupně fyzicky odpadat. Hosté byli velice důrazní, a to nakonec vedlo i k vyrovnání, když Zikmund dotlačil míč do sítě Želetavy - 1:1. Hosté měli i další šance, ale buď netrefili branku nebo se zaskvěl domácí brankář Tománek. V závěru byli šťastnější domácí, když se z ojedinělé akce trefil Jungr a domácím zajistil cenné tři body - 2:1. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): První poločas byl vyrovnaný. Ale víc šancí jsme si vytvořili. Kasáček trefil břevno, Vrbkův gól neplatil pro ofsajd a prosadil se až Jungr. V druhém poločase jsme postupně odpadli. Hosté nás důrazem zatlačili a i vyrovnali skóre. Nakonec se štěstí obrátilo na naši stranu, když hosté v několika tutovkách selhali. A v závěru nám vystřelil 3 body po brejku Kasáček.

TJ Družstevník Bory
Realizační tým: V prvním poločase jsme hráli špatně, pouštěli jsme domácí do protiútoků a mohli jsme prohrávat i o víc než gól. V druhém poločase jsme si vytvořili několik šancí, ale využili jsme pouze jedinou a soupeř nás v závěru potrestal. Příští musíme hrát s vyšší intenzitou od první minuty.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - A. Pacas [-] , T. Vrbka [-] (81. Z. Dvořák [-] ) , V. Čurda [-] , M. Jungr [-] (89. V. Jakeš [-] ) , M. Homola [-] , F. Kasáček [-] , T. Simandl [-] , S. Wasserbauer [-] , L. Zbožínek [-] , D. Hybner [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] (88. D. Frejlich [-] ) , T. Požár [-] (26. J. Karásek [-] ) , P. Viliš [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] (60. M. Špaček [-] ) , A. Novotný [-] , T. Molnár [-] , F. Zikmund [-] , V. Bodnar [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 58. V. Čurda , 87. F. Kasáček , 90. T. Simandl - 88. F. Zikmund .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - DVOŘÁK Miloš, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Rybka
Tip experta: remíza

2:2 - Želetava doma neprohraje

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích