3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany berou důležité tři body.


Branky


27. Š. Čermák , 42. Z. Holoubek (p.) , 44. Z. Holoubek - 54. P. Kučera
18

Záchranářský souboj zvládli lépe domácí, když rozhodli už v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí Dukovany přes zimu posílily a ukázalo se to hned v prvním jarním kole, kdy se střetli s podobně ohroženou Náměští. Důležitost zápasu svazovala aktérům nohy a hrálo se hodně nervózně. Ve 27. minutě však domácí podnikli akci středem hřiště a Šimon Čermák otevřel skóre - 1:0. Ve 42. minutě byla nastřelena ruka hostujícího beka a Zdeněk Holoubek uklidnil domácí celek z penalty - 2:0. Domácí využili rozhozených hostů a po další akci středem hřiště se druhou brankou blýskl Holoubek - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce byli hosté aktivnější, ale více než na snížení se nezmohli. Z několika šancí hostů se ujala pouze ta Kučerova - 3:1. Domácí tak celkem pohodlně dokráčeli ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Pro nás nesmírně důležité vítězství. Utkání bylo hodně nervózní z obou stran. Přes zimu jsme výborně posílili a věříme, že včerejším vítězstvím jsme se nastartovali.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Vyrovnaný první poločas a vlastně celé utkání rozhodly dvě průnikové přihrávky středem hřiště a oba brejky domácí proměnili a mezi tím ještě nastřelili ruku jednoho z obránců a proměnili penaltu. Po přestávce se domácí nikam nehnali a přenechali iniciativu hostům, ti sice měli více ze hry a vytvořili si i několik šancí, ale skórovat se jim podařilo pouze jednou a tak se Dukovany radovaly se zisku důležitých 3 bodů.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
O. Ošmera [-] - J. Chlup [-] , M. Kašík [-] (65. A. Dúcký [-] ) , P. Čermák [-] , O. Horák [-] (87. J. Fojtášek [-] ) , M. Holoubek [-] (71. A. Dúcký [-] ) , Š. Čermák [-] (87. P. Furiš [-] ) , M. Slavík [-] , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] , Z. Holoubek [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - M. Veselý [-] (46. Z. Jonák [-] ) , J. Tomek [-] , O. Horký [-] , R. Dufek [-] - M. Matoušek [-] (84. V. Chlanda [-] ) , Š. Rybníček [-] , J. Rubák [-] , J. Klíma [-] (63. M. Štolfa [-] ) , M. Homola [-] (84. A. Drtílek [-] ) - P. Kučera [-]

ŽK: 53. Z. Prokeš - 57. Z. Jonák , 84. P. Kučera .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - ŽALOUDEK Patrik, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích