0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Haňovicích bez branek


Branky


0

Dosud suverénní Haňovice se v pátém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A představily na hřišti Troubelic, které chtěly navázat na tříbodový zápas z minulého kola v Dubicku. Lídr z Haňovic byl dosud nejofenzivnějším celkem celé soutěže (skóre 22:5), Troubelice zase mají za sebou například divoký výsledek 5:5 v zápase s Hlubočkami, takže se očekával vyšší příděl branek. To se nakonec nepotvrdilo, v zápase nepadl ani jeden gól, když hosté nedokázali využít ani takřka půlhodinou přesilovku, a soupeři se tak rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První výraznější šance si na své konto připsali hosté. Po rohovém kopu na zadní tyči číhající Uvízl ale svou hlavičkou branku netrefil. Následně mohl z přímého kopu otevřít skóre zápasu Zavadil, z dvaceti metrů však branku minul. Domácí dopředu příliš nebezpeční nebyli, a když už se kýžené šance dočkali, Pur nedokázal trefit branku. Pšejovu pumelici ze třiceti metrů chvíli poté vyrazil hostující gólman Šikl. Podobným pokusem se prezentoval také hostující kapitán Zavadil, ale i domácí brankář Koukal byl pozorný a změnu skóre nepřipustil. Hosté se ve druhé části první půle dostávali ke slibně vyhlížejícím akcím, ale dobře pracující obrana Troubelic veškeré nebezpečí zažehnala. Poločas tak skončil bez branek. 

Obraz hry z prvního poločasu se nezměnil ani v půli druhé. Tlak hostů se následně ještě zvýšil poté, když v 64. minutě domácí Vlček zbytečně kopl Sobotu a musel předčasně do sprch. Domácí se tak v početní nevýhodě soustředili převážně na defenzivu a trpělivě vyčkávali na šance po standardních situacích či rychlých brejcích. Haňovičtí svůj tlak stále stupňovali a dočkali se i šancí ke vstřelení první branky zápasu. Velké příležitosti přišly po centrech, kdy míč ve dvou případech poskakoval na malém vápně, a domácí ho jen s notnou dávkou štěstí dokázali odehrát do bezpečí. Největší šance zápasu přišla v 85. minutě. Merten zatáhl míč po křídle a předložil ho pod sebe do gólové pozice Vilímcovi, ten ale nastřelil pouze jednoho z bránících hráčů na brankové čáře. V závěrečném tlaku se ještě k hlavičce dostal hostující Uvízl, na zadní tyči ale trefil pouze spoluhráče Grossmana. Chvíli na to rozhodčí ukončil zápas a přisoudil tak oběma dnešním soupeřům po bodu za remízu 0:0. Blíže ke třem bodům ale měli jednoznačně fotbalisté Haňovic. 



Ohlasy k zápasu



TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce hostů: V zápase jsme měli územní převahu, ale domácí dobře bránili, a my jsme se tentokrát hodně těžko dostávali do větších šancí. Vzhledem k vývoji a červené kartě jsme měli k vítězství určitě blíž než domácí. Chybělo možná i trochu štěstí v koncovce, ale bod z venku určitě bereme.



Sestavy


TJ Sokol Troubelice
J. Koukal [-] - M. Malínek [-] (43. P. Kráčmar [-] ) , V. Šmíd [-] , P. Pšeja [-] , M. Zatloukal [-] (57. J. Toman [-] ) - J. Ošťádal [-] , P. Kráčmar [-] , L. Zapletal [-] (89. J. Janíček [-] ) , J. Viktorin [-] - O. Vlček [-] , J. Pur [-] (88. T. Lolek [-] ) -

TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - R. Sobota [-] , D. Juráš [-] , M. Uvízl [-] , P. Přidal [-] - M. Krajc [-] , D. Zavadil [-] , M. Vilímec [-] , R. Bednář [-] (71. L. Grossmann [-] ) - M. Procháska [-] (52. T. Přikryl [-] ) , D. Merten [-]

ŽK: 86. L. Zapletal - 62. R. Sobota , 66. D. Juráš , 68. M. Uvízl . ČK: 64. O. Vlček .
Místo: Troubelice,tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - STRAKA Michal, LANGHAMMER Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.