Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Forma České Vsi stoupá, tentokrát to odnesly Hlubočky


Branky


0

Fotbalisté České Vsi, kteří neměli zrovna oslnivý vstup do této sezony, přivítali v šestém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A soupeře z Hluboček. Domácí se po rozpačitém začátku, kdy za první tři kola uhráli jediný bod, začínají pomalu rozjíždět a obě poslední utkání vyhráli. Hlubočky zase čekaly na první body ze hřiště soupeře od prvního kola, ve kterém remizovali s troubelicemi 5:5. Domácí nakonec potvrdili vzrůstající formu a svého soupeře udolali 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší start do zápasu si domácí hráči ani nemohli představit. Neuběhlo ještě ani třicet sekund, Chromek utekl po pravé straně hřiště, a přesným centrem našel svého spoluhráče Michálka, který dostal domácí do velmi brzkého vedení. Ve 4. minutě postupoval směrem ke Kolářově brance domácí Jati, v tísni ale brankáře Hluboček překonat nedokázal. Ve 12. minutě se opět radovali domácí. Mravec krásným sólem přešel přes tři bránící hráče soupeře a střelou k pravé tyči zvýšil na 2:0. Obrovský tlak domácího týmu pokračuje, v 19. minutě jen těsně minul branku hostů po Chromkově centru Obšil. Ve 22. minutě si rohový kop našel Michálek a hlavou vstřelil třetí branku svého týmu. Hosté se pak na chvíli přihlásili o slovo, ale žádná z jejich šancí neznamenala pro Dostála velké nebezpečí. Poté už ale opět pokračovali v náporu domácí fotbalisté. Ve 36. minutě se dostal ke střele Obšil, jeho přízemní pokus skončil těsně vedle. Ke změně skóre již ale nedošlo, i tak ale první poločas skončil jednoznačným vedením domácích 3:0. 

Na začátku druhé půle domácí zřejmě propadli uspokojení, a hosté se dostali do několik slibných příležitostí. Dostál ale změnu skóre nepřipustil a všechny situace s přehledem vyřešil. V 59. minutě už ale byl na zakončení hostujícího hráče krátký. Domácí obrana nechala zcela volného Stoukala, a ten přesnou střelou snížil na 3:1. Hostům tato branka dala potřebný impuls, a ti tak začali být nebezpečnější, domácí obrana navíc začala zbytečně zmatkovat a kupit chyby. Jakékoliv pokusy o dramatizaci ale odmítl Chromek, který přesnou ranou vstřelil čtvrtou branku domácích a definitivně tak zlomil odpor fotbalistů Hluboček, kteří se již nezmohli k žádným pokusům o alespoň kosmetickou úpravu. Domácí si tak vedení pohlídali a dali jasnou zprávu, že se s nimi opět musí počítat. 



Sestavy


SK Řetězárna
J. Dostál [-] - Z. Opravil [-] , O. Maceček [-] , M. Lukáč [-] (70. J. Nováček [-] ) , B. Bartoš [-] - A. Obšil [-] (50. J. Babčák [-] ) , R. Zrník [-] , M. Chromek [-] - F. Jati [-] (76. J. Grimm [-] ) , R. Michálek [-] , D. Mravec [-] (65. M. Málek [-] ) -

FK Hlubočky
J. Kolář [-] - J. Karas [-] , M. Goldscheid [-] , F. Liďák [-] (71. M. Svozil [-] ) , J. Henkl [-] - J. Vavrys [-] (47. T. Oral [-] ) , B. Pudil [-] , L. Ferenčík [-] , J. Stloukal [-] , M. Krbeček [-] (46. L. Foukal [-] ) - D. Hlaváč [-] -

ŽK: 67. J. Stloukal .
Místo: Černá Voda. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - ŠEBESTA Vratislav, STRAKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.